Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 08-08-2019 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Bliek vol vertrouwen: "We moeten aan elkaar wennen maar we hebben goede selectie"

VETKAMPSTRAAT ► Julius Bliek heeft een basisplaats veroverd in de voorbereiding. Hij krijgt vertrouwen en begint tegen MVV als basisspeler aan zijn tweede seizoen bij Go Ahead Eagles. Een interview van Omroep Zeeland met de uit Burgh-Haamstede afkomstige verdediger lees je hieronder.

 

 

Hoe sta je er vlak voor de competitiestart voor?

"Ik voel me fit. Ik heb zin in de competitie weer en we gaan vrijdag gelukkig weer van start. De voorbereiding is altijd best leuk, maar ik heb weer zin in het echte werk."

In de voorbereiding heb je veel gespeeld en in de laatste oefenwedstrijden stond je in de basis. Ga je ook als basisspeler aan het seizoen beginnen?

"Zoals het er nu naar uitziet wel. Ik heb inderdaad de laatste wedstrijden gespeeld en ik ga als het goed is in de basis starten op de linksbackpositie. Het is mooi dat ze vertrouwen in me hebben."

Hoe vaak heb je nog terug gedacht aan de laatste wedstrijd van de nacompetitie van vorig seizoen, waarin jullie leken te promoveren naar de Eredivisie, maar RKC in de slotfase toch nog won?

"Eigenlijk niet meer. Het is afgesloten en ik kijk vooruit. Het was natuurlijk wel een hele mooie stap in mijn carrière geweest om sowieso één jaar eredivisie mee te draaien. Daarom is het wel eeuwig zonde natuurlijk, maar dit seizoen gaan we er weer voor."

Heeft Go Ahead Eagles een ploeg om voor promotie mee te doen?

"Ik vind dat we een goede selectie hebben. Er zijn wel flink wat wisselingen geweest, dus het team zal aan elkaar moeten wennen, maar ik heb er wel veel vertrouwen in. We moeten er vrijdag tegen MVV gewoon staan en als je goed aan het seizoen begint, komt het vanzelf goed. We beginnen met een thuiswedstrijd, dus zullen we ook de steun van onze supporters hebben. Dat is alleen maar mooi!"

Reactie(s) (6)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit