Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 12-07-2019 door admin die 1390 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Proefspeler Adrian Edqvist tekent contract bij Go Ahead Eagles

ADELAARSHORST ► Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Adrian Edqvist vastgelegd. De Zweed wordt voor één jaar gehuurd van Kalmar FF. GA Eagles heeft ook een optie tot koop.

"Ik ben een avontuurlijke speler. Ben snel, houd van dribbelen en de één-op-één met een tegenstander opzoeken. In Zweden is het voetbal wat defensiever, is alles er vooral op gericht je goed te positioneren om geen goal tegen te krijgen. Nederland staat bekend om het attractieve voetbal, met 4-3-3 en hoog druk zetten. Precies mijn voetbalstijl", zegt de Zweed die vorige week op proef was bij de selectie van Jack de Gier.

Paul Bosvelt over aanwinst Edqvist: "We waren op zoek naar een linksbuiten met een individuele actie en creativiteit. Om een nog betere indruk te krijgen van zijn kwaliteiten, hebben we hem uitgenodigd voor de proefperiode. Daarin bevestigde Adrian twee zaken: zijn kwaliteiten en het feit dat hij potentie heeft om door te groeien. Aangezien zijn indruk van de club ook zeer positief was, konden we gelukkig snel zakendoen."

KOMST RABILLARD AANSTAANDE

Edqvist was al enige tijd op proef in Deventer. Dat deed hij samen met Antoine Rabillard. Met hem willen de Deventer profs ook graag door. Edqvist sluit morgen officieel aan bij de selectie. Vanavond doet hij niet mee in het oefenduel tegen Excelsior.

 

Reactie(s) (1)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit