Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 19-09-2019 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

GA Eagles Watcher stopt l Van Ekeren: ''Ik wil weer gewoon juichen''

ADELAARSHORST ► Gedaan! Met het publiceren van dit artikel is er een einde gekomen een de berichtgeving van GA Eagles Watcher. Initiatiefnemer en beheerder Bjorn van Ekeren stopt na bijna vijf jaar met schrijven over zijn geliefde club. Hij kan de tijdrovende klus niet meer combineren met zijn werk als horeca manager, gemeente raadslid in Voorst (Gemeentebelangen) en het gezinsleven. ''Ik heb het altijd met veel plezier en liefde gemaakt, maar ik ga nu weer gewoon als supporter door het leven''.

 

FOTO PROMOTIE 2016: ''Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht''

GEWOON JUICHEN

Om de club goed te volgen bekeek de 38-jarige Twellonaar wekelijks een training en miste slechts sporadisch een wedstrijd. ''Om de berichtgeving van GA Eagles Watcher uniek te maken volgde ik de club van onder tot boven, zo bekeek ik ook geregeld jeugdwedstrijden en duels Jong GA Eagles. Het lukt me niet meer langer om de tijd hiervoor vrij te maken. Soms merk ik dat supporters denken dat GA Eagles Watcher gemaakt word door een groep mensen, maar ik doe het helemaal alleen''.

Ook de vele eigengemaakte foto’s maakte de berichtgeving uniek. Van Ekeren heeft al vijfentwintig jaar en seizoenkaart en in 2015 begon hij belangeloos met zijn succesvolle website en een eigen app. ''Van Eredivisie zeges tot kansloze bekeruitschakelingen, ik was altijd aan het typen. Zelfs op vakantie en op feestdagen was ik er altijd druk mee. Het is mooi geweest. Ik wil weer gewoon juichen bij een doelpunt in plaats van snel een update te maken voor Twitter of Instagram. '' Van Ekeren onderhield naast de veel gelezen website ook alle sociale media kanalen van GA Eagles Watcher en het Twitter account GAE-Jeugd. ''Ik wil graag iedereen bedanken voor het lezen, sluit Bjorn af''.

 

© Foto Toon Woertman

 

Reactie(s) (13)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit