Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 26-05-2019 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Verhulst voorspelt een spannende return: "Ik denk dat het nog steeds fifty-fifty is''

WAALWIJK ► Hobie Verhulst hield zaterdagavond zijn goal schoon in de finale van de play-offs tegen RKC Waalwijk. Go Ahead Eagles kwam echter ook niet tot scoren en dus had de doelman na afloop een dubbel gevoel. Voor beide clubs zijn de kansen nog gelijk in de return schat de 27-jarige Verhulst in.

 

NUL

"Ik ben tevreden met de nul, dat is voor een keeper natuurlijk altijd lekker. Dat was ook belangrijk. We hadden ons op het hart gedrukt de nul te houden, dat is gelukt. Het was alleen wel fijn geweest om een goaltje te scoren, natuurlijk. Maar ja, het zat er niet in," sprak de doelman voor de camera van RTV Oost. “Bij RKC zijn ze erg snel voorin en daar hadden we een beetje moeite mee. Dat moeten we beter doen in het thuisduel", vervolgt Verhulst. 

PROMOTIE KANSEN

Hobie denkt dat het spannend wordt in de return in de Adelaarshorst dinsdag: "Ik denk dat het nog steeds fifty-fifty is. Voor hen is de uitslag misschien tot iets beter. En wij hebben nu het thuisvoordeel. De finale is fantastisch om te spelen. Hoe het speelt in de stad de afgelopen weken, hoe we onthaald zijn toen we terugkwamen uit Den Bosch, dat is gewoon fantastisch om te zien. Hopelijk kunnen we het mooi afsluiten dinsdag."

 

 

 

Reactie(s) (1)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit