Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 21-01-2018 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

GA Eagles verrast en haalt aanvaller Andrade

ADELAARSHORST ► Bruno Andrade is een Eagle! De Braziliaanse vleugelaanvaller verruilde Willem II halverwege het seizoen 2016/2017 voor het Israëlische Hapoel Kfar Saba, belandde vervolgens bij Birkirkara op Malta en is nu aangetrokken door Go Ahead Eagles. De linkerspits sluit maandagochtend meteen aan bij de selectie van Jan van Staa. ''Met de komst van Bruno hebben we meer mogelijkheden voorin; hij is op meendere posities inzetbaar'', aldus De Vroome. Bruno is alweer de zesde Deventer aanwinst in deze winterse transferperiode.

De 28-jarige Andrade heeft aan de Vetkampstraat een contract tot de zomer van 2019 getekend. Andrade is verheugd dat hij terug is in Nederland. "Het land waar ik me thuis voel. Persoonlijk, maar ook zeker sportief. Ik kies bewust voor Go Ahead Eagles. Een ambitieuze club die nu uitkomt in een league waarvan ik het spel en de uitdagingen goed ken."

Voormalig Willem II-ploeggenoot Erik Falkenburg heeft een doorslaggevende rol gespeeld in de transfer van Andrade. "Hij werd een echte vriend van mij. Wij delen namelijk dezelfde passie voor voetbal. Toen al vertelde hij over het prachtige jaar dat hij in Deventer had beleefd. Over de fans en het stadion. Over hoe voetbal wordt beleefd in De Adelaarshorst. Hij bevestigde daarmee het beeld dat ik als tegenstander had gekregen van de club."

 

Reactie(s) (14)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit