Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 28-06-2019 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Politie heeft beelden relschoppers play-offduel FC Den Bosch - GA Eagles gepubliceerd

Woensdagavond 22 mei ontstonden na de voetbalwedstrijd tussen FC Den Bosch en Go Ahead Eagles rellen bij het stadion in Den Bosch. Een grote groep supporters van FC Den Bosch keerde zich met grof geweld tegen de politie. De politie heeft een flink deel van hen duidelijk in beeld. De politie doet nu een dringende oproep: “Meld je bij de politie voordat we die beelden herkenbaar publiceren”.

 

 

In overleg met de officier van justitie toont de politie de beelden vooralsnog met onherkenbaar gemaakte gezichten, maar relschoppers zullen zichzelf wel herkennen. Relschoppers krijgen een week de tijd om zich te melden. Foto's van elf relschoppers zijn gepubliceerd. 

“Relschoppers die na publicatie van de (herkenbare) beelden worden geïdentificeerd worden aangehouden op een door ons nader te bepalen moment. Voorkom dit en geef je aan’’, is de oproep van de Brabantse politie.

NIET GEACCEPTEERD
Na de wedstrijd in de play-offs zochten supporters van FC Den Bosch de confrontatie met supporters van Go Ahead Eagles, wat werd voorkomen door inzet van de politie. Daarna keerden deze FC Den Bosch-supporters zich tegen de politie. Er werd grof geweld gebruikt en onder andere gegooid met stenen, fietsen en stukken hekwerk, maar gelukkig raakte daarbij geen politiemensen gewond. Er werden die dag al vier mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging.

 

 

 

 

 

Reactie(s) (2)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit