Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 28-05-2019 door admin die 1402 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Bijzondere traktatie Bliek voor alle Eagles-fans

HOME OF FOOTBALL ► De bijna 10.000 toeschouwers in de Adelaarshorst ontvangen voor aanvang van de finale om de play-offs een gratis bolus. De Zeeuwse lekkernij is afkomstig van Bliek Meesterbakkers, de megabakkerij van de vader van Julius Bliek. De unieke geste van de 24-jarige verdediger heeft alles te maken met een ereschuld.

ERESCHULD

Dat zit zo: in de najaar van het afgelopen jaar beloofde de bakkerszoon na zijn debuut dat hij de supporters nog dit seizoen op een Zeeuwse bolus zou trakteren. Niet een paar, maar het héle stadion. Deze lekkernij is een specialiteit van het huis, een megabakkerij die gevestigd is in Middelburg.

Tot twee jaar geleden werkte Julius parttime in het familiebedrijf, als accountmanager in de buitendienst. Een profcarrière had hij al uit zijn hoofd gezet. Totdat Bliek, speler van VV Kloetinge, werd gekozen tot Zeeuws Voetballer van het Jaar. Het wekte de belangstelling van FC Dordrecht-trainer Gérard de Nooijer, waarna Bliek alsnog de stap naar profs zette. Een jaar later verruilde de linkspoot FC Dordrecht voor GA Eagles.

UITDELEN

Voor de goede orde: Julius Bliek staat dinsdagavond niet zelf bij de ingang om de bolussen uit te delen. Dit organisatorische huzarenstukje laat hij over aan zijn vader. De bolussen worden uitgedeeld bij de poorten van het stadionplein aan de Vetkampstraat en in de businesslounge van de Adelaarshorst.

 

 

 

Reactie(s) (6)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit