Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 23-04-2019 door admin die 1369 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Büttner: “Basisdebuut maken is fantastisch, daar heb ik zo hard voor gewerkt”

OSS ► Giovanni Büttner maakte zondagmiddag zijn competitiedebuut in de eerste divisie voor Go Ahead Eagles in het met 1-0 verloren duel bij TOP Oss. Hij speelde eerder wel mee als invaller tegen Ajax in de KNVB-beker. De aanvaller was tevreden met zijn vuurdoop in Noord-Brabant.

“Het is zeker fijn. Ik heb er hard voor gewerkt", sprak de rechtsbuiten na afloop voor de camera van RTV Oost. "Alleen jammer dat we dan de 1-0 tegen krijgen. Je krijgt een rode kaart en dan moet je inzakken met z'n allen en harder werken."

De 20-jarige aanvaller vervolgt: "Het was wel wennen voor mij want ik ben tien weken geblesseerd geweest. Ik heb twee duels bij de beloften gespeeld en opeens kreeg ik te horen dat ik in de basis mocht starten. Natuurlijk is dat op dit niveau aanpoten, want het gaat twee keer zo snel als bij de beloften. Natuurlijk blij dat ik mijn debuut mocht maken in de basis. Het kwam wel als een verrassing, want ik kom net terug van een blessure. Je basisdebuut maken is fantastisch, want daar heb je al die jaren zo hard voor gewerkt", sluit de gretige Büttner af.

 

 

Reactie(s) (2)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit