Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 15-08-2019 door admin die 1402 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

GA Eagles maakt zich op voor 'heet avondje' in Leeuwarden

ADELAARSHORST ► Go Ahead Eagles wacht vrijdag een traditioneel zware uitwedstrijd. De club uit Deventer gaat op bezoek bij SC Cambuur. Go Ahead wist slechts één van de laatste veertien ontmoetingen in Leeuwarden te winnen. "We bereiden ons voor op een heet avondje", zegt Jack de Gier.

De club uit Deventer won vorige week met 3-2 van MVV, terwijl Cambuur op bezoek bij De Graafschap met 2-0 onderuitging. "Het is hun eerste thuiswedstrijd en ze zullen getergd zijn na de nederlaag in Doetinchem. Ik verwacht dat ze vanaf het begin gaan proberen ons onder druk te zetten. Dan is de uitdaging voor ons om niet in paniek te raken en te blijven voetballen", stelt De Gier tegenover RTV Oost.

Met een overwinning is GA Eagles het seizoen goed begonnen. "Natuurlijk ging niet alles perfect, met name in de omschakeling, maar we hebben volop kansen gecreëerd en veerkracht getoond. Daarnaast is een van de belangrijkste doelen van zo'n eerste wedstrijd – het publiek voor je winnen – denk ik ook behaald", aldus De Gier, die in Leeuwarden Jeroen Veldmate, Zakaria Eddahchouri en Adrian Edqvist mist.

Opstelling GA Eagles: Verhulst; Droste, Bosz, Van Iperen, Bliek; Corboz, Lieftink, Bannink; Navrátil, Rabillard, Van der Venne.

 

Reactie(s) (0)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit