Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 27-10-2018 door admin die 1369 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

COLUMN: "GA Eagles is titelkandidaat!''

COLUMN  We kunnen zomaar kampioen worden. Niet langer ga ik onze trots schuilhouden achter zogenaamd andere favorieten. Al is zolang mogelijk in de underdog positie blijven de beste aanpak denk ik.

 

 

FC Twente heeft met bijna 5 miljoen euro natuurlijk het hoogste spelersbudget en werd vooraf het meest genoemd. Ik zag wedstrijden in Rotterdam en in Enschede, maar in Deventer wordt simpelweg het beste voetbal gespeeld, al heeft GA Eagles slechts een spelersbudget van 1,7 miljoen. Deze selectie is knap samengesteld. Eredivisieclubs hebben bijvoorbeeld echt liggen slapen inzagen Richard van der Venne. Dit elftal beslaat uit een perfecte mix; talenten en routine, razendsnel en behendig of juist lomp en krachtig. Deze groep vult elkaar aan en bestaat uit veel spelers die kunnen scoren. De 2-0 zege op Cambuur was alweer de derde clean sheet op rij en bovendien al de zesde van het seizoen. Achterin is het voor het eerst in jaren onder controle.

 

TITELSTRIJD

NEC en Roda staan nu al op grote achterstand. Almere City is in zijn geheel nog te licht. Nee; Sparta, FC Twente en Go Ahead Eagles zijn de echte favorieten. Zeker bij thuiswedstrijden gaan tegenstanders zich meer en meer ingraven als ze op bezoek komen in de Adelaarshorst. Het misgunnen van FC Twente is in heel het land groot. Daarom stuiten zij op extra weerstand en krijgen ze het extra zwaar. Regerend kampioen Jong Ajax heeft overigens geen rol van betekenis in deze halve eredivisie.

 

 

STEGEMAN FOR PRESIDENT

In de sfeer van de negatieve tendens van vorig seizoen kwam bij de spelerspresentatie van bijvoorbeeld Bosz en Pouwels nog veel kritiek. Die negativiteit is inmiddels verwisseld voor euforie en een hosanna stemming. Je gaat tegenwoordig ook weer met het volste vertrouwen naar het stadion. Alle puzzelstukjes vallen nu op de juiste plek waardoor het vertrouwen groeit tot grote hoogte.

John Stegeman noemt een kampioenschap niet realistisch. ‘’We zijn er nog lang niet, we moeten nog groeien. Wij lopen nog geen polonaise. Ons doel is play-offs halen. Wij zijn bezig met beter worden, specialisten ontbreken", reageerde de oefenmeester tijdens de recente supportersavond. ‘’Maar als we na 20 – 25 wedstrijden nog steeds bovenaan staan loop ik er natuurlijk ook niet voor weg’’, sloot Stegeman af.

Voor welke eerstedivisieclub doen wij onder? Het team dat John Stegeman gesmeden heeft is nu al ijzersterk. Wij hoeven voor niemand bang te zijn, aan de bal zijn we superieur. Go Ahead Eagles is een serieuze titelkandidaat! Let maar op.

 

Door @BjornVanEkeren

 

 

 

Reactie(s) (0)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit