Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 13-02-2018 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Column: PUNT UIT!

COLUMN ► De ontmoeting tussen het statische Go Ahead Eagles en het georganiseerde FC Emmen had ik ook, zonder je een hoogtepunt te onthouden, in twee woorden kunnen omschrijven. Namelijk; PUNT UIT. Dit is dan ook meteen de conclusie van het vervolg van de rest van het seizoen.

In de acht wedstrijden dat Van Staa nu de leiding heeft veroverde zijn manschappen slechts vijf punten. Met zeven punten behaalde Vlemmings zelfs meer punten in zijn laatste acht duels.

De gehoopte play-offs zijn pijnlijk ver weg. De achterstand op de elfde plaats, die recht geeft op een play-off-ticket, is opgelopen tot elf punten. De thuisblijvers hebben weer gelijk gekregen maandagavond. Een ereronde voor lege tribunes was voor mij een niet eerder vertoond dieptepunt in de Adelaarshorst.

Direct vanaf het begin waren de verhoudingen duidelijk en het duurde precies een kwartier voordat de ploeg uit Drenthe afstand nam. Na de rust drong Kowet iets meer aan, maar de prima spelende gasten raakten geen moment in paniek van de speldenprikjes van de thuisploeg. Over de rapportcijfers kunnen we kort zijn, allemaal een onvoldoende. Nemane en Zarbaf waren het meest onder de maat.

De 4177 toeschouwers die het door en door koud hadden, vluchten razendsnel bedenkelijk naar huis na afloop. Bij thuiskomst drukte ik mijn ijskoude voeten tegen de warme benen van mij vriendin. Zij wakker, ik slapen. Ik droomde over herinneringen uit een mooi rood-geel verleden maar durf haast nog niet aan nieuwe successen te denken. Het vertrouwen in een goede afloop van deze voetbaljaargang is tot beneden nul gedaald, maar mijn clubliefde zorgt ervoor dat ik aankomende vrijdag, tegen beter weten in, vol goede moed naar Almere afreis. Ik wil er namelijk bij zijn als er mogelijk wat te vieren valt, PUNT UIT!

© Door BjornVanEkeren

Reactie(s) (15)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit