Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 02-05-2019 door admin die 1369 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Go Ahead Eagles met play-off-team naar Brabant; "We willen de derde plek vasthouden"

ADELAARSHORST ► Go Ahead Eagles wil de reguliere competitie graag afsluiten met een overwinning bij FC Den Bosch. "We willen de derde plek vasthouden", vertelt Istvan Bakx voor de camera van RTV Oost. "We hebben het hele jaar in de top drie gestaan. Het is mijn eer te na om er op de laatste speeldag van af te donderen."

 

 

De eindklassering bepaalt ook welke tegenstander Go Ahead Eagles treft in de play-offs. Met de huidige stand op de ranglijst is dat Almere City. Bij een verliesbeurt kan het de nummer twee, Sparta, worden. Ook FC Den Bosch en FC Oss zijn mogelijke tegenstanders.

STRIJDPLAN

John Stegeman kan in Brabant geen beroep doen op de aan zijn knie geblesseerde Bruno Andrade. Thomas Verheydt keert, na een schorsing, tegen Den Bosch terug in de punt van de aanval. Paco van Moorsel verhuist naar de linkerflank, waar Vince Gino Dekker zijn basisplaats verliest. Stegeman kiest daarmee voor het elftal dat onlangs tegen Jong PSV de plek in de nacompetitie veiligstelde en waar hij de promotiestrijd wil aangaan: "Dit is het beste team", sprak de oefenmeester tijdens het persmoment.

 

 

INKRIMPEN
Maarten Pouwels wordt buiten de wedstrijdselectie gehouden bij het duel tegen de nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie. John Stegeman is op dit moment niet tevreden over de jonge spits. “Dat heeft overigens niets met zijn werkethiek te maken, die is goed”, voegde de coach aan zijn verklaring toe. Stegeman gaat in de aanloop naar de nacompetitie werken met een kleinere spelersgroep. Vanaf volgende week wordt de selectie ingekrompen naar achttien tot twintig spelers. Hij denkt zo de spelers meer individuele aandacht te kunnen geven.

In ’s Hertogenbosch begint de wedstijd om 20:00 uur. Vanuit Stadion De Vliert wordt de wedstrijd ook live uitgezonden op FOX Sport. Siemen Mulder is de scheidsrechter deze avond.

 

 

 

 

Reactie(s) (11)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit