Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 27-04-2019 door admin die 1369 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Dekker baalt: ”Ik wil het niet over het liedje hebben. We kijken uit naar de play-offs''

IN DE MEDIA ► Vince Gino Dekker bracht donderdag onder de artiestennaam VG het rapnummer Gucci Chanel uit. Een dag later stond hij in de basis in het verloren thuisduel tegen RKC Waalwijk (1-4). Dekker geeft na de kansloze nederlaag toe dat hij wellicht beter had kunnen wachten met het uitbrengen van zijn videoclip en bijbehorende nummer.

GA Eagles gaat zeker deelnemen aan de play-offs en het was misschien verstandig om het nummer daarna pas te publiceren. "Daar had ik misschien beter over moeten nadenken", erkent de aanvaller in gesprek met FOX Sports. De 22-jarige buitenspeler heeft echter geen zin om veel vragen over het onderwerp te behandelen. "Vandaag speelden we een wedstrijd, dus ik weet niet waarom je over de rap moet beginnen. Ik wil het graag over de wedstrijd hebben."

Dekker bleef in de rust achter in de kleedkamer tegen RKC. Of Stegeman daarvoor koos vanwege zijn muzikale bezigheden, weet hij niet. "Ik baal er zeker van, maar hij heeft het gisteren ook meegekregen en hij heeft me gewoon opgesteld. Het is zonde dat ik er dan in de rust af word gehaald", aldus Dekker. "Nogmaals: ik wil het niet over het liedje hebben. We kijken uit naar de nacompetitie."

 

 

Reactie(s) (6)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit