Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 07-07-2018 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Gesigneerde Go Ahead Eagles-bal voor hoogste bieder

''De opbrengst van de Eagles-bal is 100% voor KWF''

TWELLO ► Een gesigneerde bal met alle handtekeningen van de vernieuwde selectie van Go Ahead Eagles is nu te koop bij de SamenLoop voor Hoop in Twello. De opbrengst van deze Nike-bal gaat volledig naar kankeronderzoek.

 

BIEDEN

Bieden kan bij dit evenement in Twello en onder de social media berichten van GA Eagles Watcher of via een appje aan Bjorn van Ekeren (0647782179). Hij is de initiatiefnemer en beheerder van deze website en heeft de gesigneerde bal geregeld in samenwerking met de technische staf van de Deventer Trots. Assistent-trainer Marco Heering; "Natuurlijk willen wij hieraan meewerken, alle handtekeningen staan er inmiddels op!''

TEAM DUUK

Samenloop voor hoop is met een team 24 uur in estafette wandelen voor kankeronderzoek. In team verband wordt er dit weekend zoveel mogelijk geld opgehaald. Bjorn; “Ik loop zaterdagavond tijdens de Kaarsenceremonie en zondagochtend van 6 uur sóchtends tot 10 uur mee voor het team rondom mij buurjongetje Duuk. Dit team is opgestart door de ouders van Duuk, een 6-jarig jongetje die de ziekte ALL heeft, leukemie ofwel bloedkanker. Zijn drie jarige behandelplan vol chemotherapie slaat gelukkig goed aan, maar duurt nog tot december 2019. Ik wil mij hier graag voor inzetten. Duuk is trouwens net als zijn ouders groot Kowet-fan’’. De opbrengst van de GAE-bal komt ten goede aan Team Duuk.

24-UURS WANDELESTAFETTE

SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Tijdens de loop zijn er vele optredens en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd. Bieden op de Go Ahead Eagles-bal kan tot zondagmiddag 13:00 uur. 

UPDATE (7-7-'18/19:30 uur): Het hoogste bod is momenteel € 150,- euro

 

 

 

Reactie(s) (14)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit