Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 15-06-2019 door admin die 1402 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Aan GA Eagles gelinkte Schmidt: "Het liefst blijf ik in de Eredivisie”

DEVENTER ► Oud-Eagle Doke Schmidt, afgelopen jaren actief bij SC Heerenveen, werd de afgelopen weken veelvoudig aan Go Ahead Eagles gelinkt. Echter lijkt het allerminst zeker dat de 27-jarige Fries spoedig gaat tekenen in Deventer. "Het liefst blijf ik in de Eredivisie actief of ga ik een mooi avontuur aan in het buitenland", vertelt Schmidt in de nieuwste uitgave van het FeanFan Magazine (FeanFan Magazine).

"Ik ben sinds kort na een lange relatie weer vrijgezel, dus dat maakt het wel makkelijker. Je zou me dus overal kunnen verwachten, maar het liefst blijf ik in de Eredivisie. Ergens ver weg in bijvoorbeeld in de zandbak is niet mijn eerste optie, maar zeg nooit nooit."

Schmidt was op huurbasis in 2014 al actief in de Adelaarshorst. De afgelopen weken werd Doke meerdere malen in verband gebracht met Go Ahead Eagles, maar de transfervrije verdediger heeft vooralsnog nergens getekend.

VERSTERKING OPKOMST
Paul Bosvelt heeft laten weten dat er spoedig nieuwelingen worden binnengehaald maar noemt geen namen: “De komende periode hopen we naast de komst van Jack de Gier ook enkele andere vacante posities in de staf en selectie in te vullen, zodat we net als vorig seizoen op vrijwel volledige oorlogssterkte aan de voorbereiding kunnen beginnen.”

 

 

Reactie(s) (7)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit