Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 14-02-2019 door admin die 1402 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Bakx terug, Papa Navrátil twijfelgeval, Verheydt zeker afwezig

ADELAARSHORST ► Thomas Verheydt mist vrijdagavond ook het duel in de Adelaarshorst tegen NEC. De sterke spits kampt nog altijd met een hielblessure, waaraan hij deze week in het ziekenhuis is behandeld. Het meespelen van Jaroslav Navrátil is nog twijfelachtig. De Tsjechische aanvaller is eerder deze week de trotse vader geworden van en zoon (Riff Jaël). Navrátil heeft weinig nachtrust gehad de afgelopen dagen en op de wedstrijddag wordt bepaald of de gedreven buitenspeler kan spelen. Bij zijn afwezigheid lijkt Vince Gino Dekker zijn basisdebuut te maken.

Givan werkhoven, die maandag goed spelende, lijkt weer genoegen te moeten nemen met een plaats op de reservebank. Met Istvan Bakx terug op het middenveld, schuift Paco van Moorsel weer naar de spits. Uit voorzorg verliet Richard van der Venne eerder de afsluitende training, maar de topscorer van de Deventer ploeg lijkt gewoon te kunnen starten tegen de gasten uit Nijmegen. Oud-Eagle Randy Wolters lijkt na lang blessureleed zijn basisdebuut gaat maken bij NEC.

HISTORIE

Go Ahead Eagles en N.E.C stonden al 89 keer eerder tegenover elkaar in het verleden. 32 Keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel en GA Eagles wist eveneens 32 keer aan het langste eind te trekken. N.E.C. sloot het duel 25 keer als winnaar af. Kowet zegevierde vooral in de eigen Adelaarshorst. De Deventenaren zijn vooral in thuiswedstrijden sterk tegen de ploeg uit Nijmegen. De laatste thuisnederlaag dateert dan ook al uit het seizoen 1979-1980. 

 

 

Christiaan Bax is door de KNVB aangesteld om het treffen in de 25e speelronde in goede banen te leiden. Het uitvak zal gevuld zijn met ca 255 N.E.C.’ers.

VERMOEDELIJKE OPSTELLING

Verhulst; Lelieveld, Bosz, Veldmate, Baas; Stans, Bakx, Van der Venne; Navrátil, Van Moorsel en Langedijk.

 

© Foto's & tekst @BjornVanEkeren

 

 

Reactie(s) (4)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit