Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 28-04-2019 door admin die 1369 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Voetbalopleiding GA Eagles verhuist naar Twello

TWELLO ► Met ingang van het nieuwe seizoen spelen en trainen de jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding in Twello. Met de verhuizing naar het sportcomplex van SV Twello zet de Deventer club een nieuwe stap in de verdere professionalisering van de jeugdopleiding.

STEDENDRIEHOEK

“In principe zouden wij onze jeugdspelers het liefst in Deventer willen opleiden”, zegt Hoofd Opleidingen Technische Zaken Eric Whittie. “En dan bij voorkeur zo dicht mogelijk bij het stadion. De besprekingen met de gemeente om met onze Voetbalopleiding in Deventer te blijven, hebben echter niet het gewenste resultaat opgeleverd. Consequentie was dat we ook buiten Deventer op zoek zijn gegaan naar een passende accommodatie waar we onze jeugdspelers maximaal kunnen opvangen en begeleiden. Die accommodatie hebben we gevonden met sportpark Zuiderlaan in Twello. Het vertrek van de Voetbalopleiding uit Deventer is enerzijds jammer, maar anderzijds kunnen we ons in Twello wel nadrukkelijker als dé Voetbalopleiding van de gehele Stedendriehoek profileren.”

Bovendien heeft de Deventer club de gesprekken met SV Twello en de gemeente Voorst als bijzonder constructief en prettig ervaren. “Ze waren bereid om met ons mee te denken over een samenwerking waarbij alle partijen zich goed voelen”, geeft Whittie aan. “Go Ahead Eagles is dan ook heel blij dat we vanaf aankomend seizoen met onze Voetbalopleiding terecht kunnen op het mooie sportcomplex van SV Twello, dat ons ook nog eens allerlei faciliteiten biedt om invulling te geven aan de verdere opbouw en professionalisering van onze Voetbalopleiding.”

TAL VAN MOGELIJKHEID

Door de verhuizing naar het sportcomplex in Twello krijgt GA Eagles onder meer de beschikking over een uitgebreid krachthonk, drie trainingsvelden, eigen ruimtes voor de jeugdtrainers en videoanalyse-mogelijkheden. Bovendien zullen er tijdens het seizoen 2019/2020 elke zaterdag afwisselend twee competitiewedstrijden van óf de bovenbouw (O19 en O17) óf de onderbouw (O15 en O13) in Twello worden gespeeld op vaste tijdstippen (11:00 en 13:30 uur), mits de KNVB hiervoor toestemming verleent.

De samenwerking zal ook SV Twello geen windeieren leggen. “Naast het eventuele gezamenlijke gebruik van de video-mogelijkheden zal GA Eagles zijn steentje bijdragen aan bijvoorbeeld thema-avonden en een programma waarbij we trainers betrekken en helpen om zichzelf te ontwikkelen”, aldus Whittie. “En zo hebben we nog wel meer ideeën. Het belooft een prettige samenwerking te worden waarbij we een maximale win-winsituatie voor álle partijen nastreven.”

 

Reactie(s) (4)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit