Advertentie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

GAE vandaag

Talentvolle jeugd-spits van Go Ahead Eagles verkast naar FC Twente
DEVENTER ► Mario Francismouth maakt vanaf 1 juli de overstap van Go Ahead Eagles Onder-17 naar de jeugdopleiding van FC Twente.     De 17-jarige aanvaller stond in he..
Meet & Greet met GAE-spelers op Paaskermis
DEVENTER ► De paaskermis op de Platvoet staat weer op het punt van losbarsten. Woensdag 17 april staat er op deze voorjaarskermis een activiteit gepland waar menig Go Ahead Eagles-fan blij van wo..
(Stiekem) Vooruitkijken naar het play-off schema van GA Eagles
VETKAMPSTRAAT ► Go Ahead Eagles is prima op koers voor een aangenaam seizoenstoetje. Derde eindigen in de Keuken Kampioen Divisie betekend op dit moment dat je Sparta ontloopt en FC Den Bosc..
ADELAARSHORST KRIJGT NIEUW SFEERVAK
HOME OF FOOTBALL ► Volgend seizoen zal er op vak 7 een verandering plaatsvinden. Sfeerteam ‘’ADHD’’ vindt dat de sfeer beter kan in de Adelaarshorst en deze supportersgroe..
Talentvolle Wakana debuteert in hoofdmacht Go Ahead Eagles
HOME OF FOOTBALL ► Samuel Wakana maakte maandagavond zijn debuut voor Go Ahead Eagles. In de slotfase van het competitieduel tussen Go Ahead Eagles en Telstar (2-3) waren de toeschouwers in ..
GA Eagles zegt tien spelerscontracten op, Baas krijgt aanbieding
ADELAARSHORST ► Go Ahead Eagles heeft de aflopende arbeidscontracten van tien spelers formeel opgezegd. Het gaat om de overeenkomsten van Paco van Moorsel, Jeff Stans Bruno Andrade, Gino Bosz, Is..
Ajax volgt de verrichtingen van oud-Eagle Türüç
IN DE MEDIA ► Verschillende Turkse media melden dat Ajax de prestaties van Deniz Türüç bij Kayserispor nauwlettend volgt. De 26-jarige middenvelder van het nationale elftal van T..
Lelieveld loopt schorsing op en mist wedstrijd tegen FC Dordrecht
ADELAARSHORST ► John Stegeman moet het komende vrijdag tegen laagvlieger FC Dordrecht stellen zonder rechtsback Julian Lelieveld. De talentvolle verdediger kreeg in de kraker tegen FC Twente (1-2..
Oud-Eagle Maneschijn naar WHC
IN DE MEDIA l Patrick Maneschijn verkast van Sparta Nijkerk naar eveneens zaterdag Hoofdklasser WHC uit Wezep. De 22-jarige aanvaller is met voetballen begonnen bij Sallandia met een tussenstap bij..
GA Eagles - FC Twente: ''Geen alcohol binnen de poorten''
VETKAMPSTRAAT ► Aankomende zondag komt koploper FC Twente op bezoek in de Adelaarshorst en de club beseft welke belangen er op het spel staan. De wedstrijd is door de autoreiten ingedeeld in de z..

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit