Advertentie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

GAE vandaag

College gemeente Deventer: ''Financiële positie goed bevonden en club betaald netjes"'
DEVENTER ► Afgelopen week sprak de Gemeenteraad in Deventer over de lening die Go Ahead Eagles heeft bij Gemeente. Deze raadstafel werd belegd naar aanleiding van politieke vragen (link) van de f..
Supportersbussen na afloop van GAE-NEC bekogeld
DEVENTER ► Triest! Na afloop van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en NEC zijn vrijdagavond vijf supportersbussen van de gasten uit Nijmegen bekogeld met stenen. Er vielen geen gewonden, maar a..
Ziyech biedt De Kogel helpende hand door gulle gift
IN DE MEDIA l De toekomst ziet er weer positiever uit voor Leon de Kogel. Mede dankzij een spontane gift van Ajax-speler Hakim Ziyech is De Kogel positiever gestemd. Leon werd maandagavond in ..
De Kogel doet aftrap bij Jong FC Utrecht - GA Eagles
DEVENTER ► Leon de Kogel zal maandag de aftrap verrichten van het duel tussen Jong FC Utrecht en Go Ahead Eagles, de wedstrijd die in het teken van hemzelf staat. Dat heeft FC Utrecht bekend..
TOP Oss haalt de bij GA Eagles overbodig geworden Overgoor binnen
DEVENTER ► TOP Oss heeft zich per direct versterkt met Sjoerd Overgoor. De middenvelder was volledig overboden geworden bij Go Ahead Eagles, de club die hem het liefst zag vertrekken. In TOP Oss heeft..
Oud-Eagle Opdam maakt toptransfer naar PSG
DEVENTER ► Ja, echt! Levi Opdam heeft een toptransfer gemaakt. De oud-speler van Go Ahead Eagles gaat voor een half jaar naar Paris Saint-Germain. De 22-jarige rechtsback sluit aan bij het Ond..
WHC haalt voormalig GA Eagles-middenvelder Dekker per direct binnen
DEVENTER ► Oud-Eagle Thijs Dekker heeft een nieuwe voetbaluitdaging gevonden. De 21-jarige middenvelder gaat per direct spelen voor WHC uit Wezep dat uitkomt in de Hoofdklasse zaterdag.   ..
ChristenUnie stelt kritische vragen over lening GA Eagles
DEVENTER ► De ChristenUnie in Deventer wil duidelijkheid over de risico's die de gemeente Deventer loopt door een half miljoen euro uit te lenen aan GA Eagles. De fractie heeft hierover ..
Competitieduel Jong FC Utrecht – GA Eagles in teken van De Kogel
VETKAMPSTRAAT ► Go Ahead Eagles en FC Utrecht komen gezamenlijk in actie voor Leon de Kogel. De competitiewedstrijd Jong Utrecht – Go Ahead Eagles zal in teken staan van het herstel van De ..
Vince Gino Dekker kiest bewust voor nummer 34
VETKAMPSTRAAT ► Aanwinst Vince Gino Dekker gaat spelen met rugnummer 34. De van Jong AZ overgekomen vleugelaanvaller speelde in de jeugd van Ajax samen met Abdelhak Nouri. "Daarom wil ik&nbs..

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit