Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 09-05-2019 door admin die 1369 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Go Ahead Eagles tweede in veldencompetitie

VETKAMPSTRAAT ► De grasmat in de Adelaarshorst is gedeeld tweede geëindigd in de veldencompetitie. Het speelveld van FC Twente was vorig seizoen de beste ondergrond in de Keuken Kampioen Divisie, blijkt uit de veldentest van de VVCS. De grasmat in de Grolsch Veste kreeg van de aanvoerders van bezoekende clubs een beoordeling van 4,37 (op een schaal van 1 tot 5).

De club uit Enschede houdt hiermee Go Ahead Eagles en NEC op gepaste afstand: de velden van de Adelaarshorst en de Goffert konden allebei na 19 thuiswedstrijden rekenen op een gemiddelde score van 3,89. De Deventenaren en de Nijmegenaren eindigen dus samen op een gedeelde tweede plaats. Daarna volgen Jong Ajax (3,39) en Jong FC Utrecht (3,22) en de nieuwe grasmatten van Almere City (3,21) en FC Dordrecht (3,05).

 

 

Opmerkelijk genoeg eindigen de zeven natuurgrasmatten van het voorbije Eerste Divisie-seizoen op de eerste zeven plekken. Jong AZ is met een beoordeling van 3,05 de beste 'kunstgrasclub', maar zes clubs moeten het doen met een score beneden de 2. FC Den Bosch, aankomend tegenstander van Go Ahead Eagles in de halve finale van de play-offs, eindigt stijf onderaan met 1,32: de Boschenaren zijn al langer ontevreden over de eigen ondergrond en willen komend seizoen een hybride grasmat in Stadion De Vliert aan laten leggen.

VELDENCOMPETITIE 2018/2019

© Foto's & tekst door @BjornVanEkeren

 

Reactie(s) (1)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit