Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 08-08-2019 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

GA Eagles mist Veldmate bij competitiestart

ADELAARSHORST ► Go Ahead Eagles begint vrijdagavond het nieuwe seizoen zonder Jeroen Veldmate. De 30-jarige aanvoerder kampt met een achillespeesblessure en staat waarschijnlijk zo'n 2 á 3 weken aan de kant. Donny van Iperen is zijn vervanger in het centraal van de verdediging tegen MVV Maastricht. 

"Het is niks ernstigs, maar door het te belasten maak je het ernstiger", zegt Jack de Gier over de blessure. "We hebben het laten onderzoeken en het is nu goed behandeld." Van Iperen krijgt de voorkeur boven Beukema die een goede indruk maakte in de voorbereiding. "Maar Van Iperen heeft iets meer ervaring in de eerste divisie. Bovendien willen we tegen MVV-spits Van der Hurk graag een verdedigende speler opstellen."

OPSTELLING

Jack de Gier heeft geen geheimen over de elf namen die morgen aan de aftrap staan van het nieuwe seizoen. Verhulst is de eerste doelman, de verdediging wordt gevormd door Droste, Bosz, Van Iperen en Bliek. Het middenveld bestaat uit Corboz, Lieftink en Bannink. De drie aanvallers zijn; Navratil, Rabaillard en Van der Venne.

 

© Foto & tekst door @BjornVanEkeren

 

Reactie(s) (0)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit