Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 09-01-2019 door admin die 1390 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

DONDERS MOOI! ''Engelse gamer bereikt met GA Eagles Champions League"

IN DE MEDIA ► HELD! Met E-Sporters heb ik niet zoveel, maar dat een Engelsman succesvol met Go Ahead Eagles speelt vind ik wel donders mooi! De beste man heeft nu zelfs ook zijn profielfoto in Kowet-style aangepast. 

 

 

Phil Delves, een fanatieke gamer uit Huddersfield, postte trots een plaatje van zijn Football Manager-prestatie op Twitter. De Engelsman had namelijk net met Go Ahead Eagles de eredivisie gewonnen. ''Dit is het beste wat ik ooit gedaan heb op Football Manager'', waren de woorden van de Brit. Dat Tweetje kwam bij de Deventer club terecht die vrolijk reageerde. ''Namens iedereen bij Go Ahead Eagles: bedankt voor deze geweldige prestatie. We kunnen niet wachten om de Champions League-hymne volgend seizoen op de Adelaarshorst te horen'', aldus de club via Twitter.

 Verrast door de reactie van GA Eagles besloot Delves nog even door te Twitteren. Zo zette hij ook alvast de loting online. In zijn simulatie komt onze roodgele trots volgend seizoen Chelsea, Sporting Lissabon en Juventus tegen. ''Er komen wat bekende gezichten op bezoek!!'' Vol enthousiastme veranderde de Brit ook zijn profielfoto, wat een held!

 

Gepost door @BjornVanEkeren

Reactie(s) (2)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit