Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 20-10-2016 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Hoe is het met oud-Eagle Dennis Hulshoff?

Eens een Eagle, altijd een Eagle!

VETKAMPSTRAAT ► Dennis Hulshoff (46) doorliep de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles en maakte in 1989 zijn profdebuut in de hoofdmacht. De rechtsback droeg elf seizoenen met trots ons mooie roodgele shirt. Dennis maakte tussendoor een uitstapje naar Tukkerland waar de altijd betrouwbare verdediger met FC Twente de KNVB-beker won in 2001. De geboren Deventernaar sloot zijn carrière of op het oude nest en is nog altijd diehard supporter.

Wat doe je op dit moment? ‘’Ik werk nu al zo'n negen jaar in het Deventer Ziekenhuis, op de afdeling logistiek en dat bevalt me heel goed’’.

We weten natuurlijk dat je vele wedstrijden van GA Eagles bezoekt. Hoelang volg je de club al?
‘’Elke wedstrijd in de Adelaarshorst ben ik erbij. Af en toe bezoek ik een uitwedstrijd, als het een auto-combi is. Ik volg de club al vanaf mijn 6e en dat gaat ook nooit meer weg! Hahaha..smiley

Gaan we jouw nog terug zien als trainer bijvoorbeeld? ‘’Veel jongens blijven hangen in de voetbalwereld, als trainer of een andere functie, ik heb dat eigenlijk nooit zo gehad. Het moet ook in je zitten om trainer te zijn. Ik zeg altijd maar zo: Die mooie voetbaltijd is geweest, ik ben nu supporter’’ 

Wat is je mooiste Eagles herinnering? ‘’Mijn mooiste herinnering als speler is de promotie begin jaren ’90. Met een elftal van 7 à 8 jongens uit eigen jeugd promoveerde we naar de eredivisie die destijds PTT-telecompetitie heten. Promoveren met zo’n team, maak je nooit meer mee’’.

‘’De mooiste herinnering als supporter is toch wel de promotie in Volendam. Zoveel Eagles-supporters door het hele stadion. Met Marco Heering, Paul Bosvelt en een paar vrienden waren we erbij’’.

Je kwam uit voor GA Eagles en FC Twente, durf je een voorspelling te doen voor zaterdag? ''Als Kowet het op kan brengen om met zijn allen te knokken, dan kunnen er 3 punten inzitten''!

Wat denk je? Kunnen Hans de Koning en zijn mannen zich handhaven in de Eredivisie? ''Als iedereen fit blijft, kan Kowet zich handhaven.  Al is het maar net boven de streep''.

FOTO: De opstelling van het promotie elftal van 1990:  Frank Ensink; Dennis Hulshoff, Cees Marbus, Alfons Arts (Edwin Overmars), Mario Piqué; Paul Bosvelt, Toine Rorije (Marco Heering), Mark Schenning; Marthijn Pothoven, Jeroen Boere, Harry Buisman (Alfred Knippenberg).

 

 

Reactie(s) (12)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit