Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 16-11-2018 door admin die 1349 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Hulshoff over zijn scoutingswerk voor GA Eagles en de aanstaande kraker

VETKAMPSTRAAT Dennis Hulshoff (48) doorliep de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles en maakte in 1989 zijn profdebuut in de hoofdmacht. De rechtsback droeg elf seizoenen met trots ons mooie roodgele shirt. Dennis maakte tussendoor een uitstapje naar Tukkerland waar de altijd betrouwbare verdediger met FC Twente de KNVB-beker won in 2001. De geboren Deventenaar sloot zijn carrière af op het oude nest en is nog altijd diehard supporter. Wij spraken met hem over de aanstaande topper in Enschede en zijn huidige scoutingswerk voor GA Eagles.

 

 

DERBY

Hulshoff vind het lastig te zeggen wie zondag de favoriet is. ‘’Denk dat Go Ahead Eagles meer een team is en dat FC Twente moet putten uit de kwaliteit van individuele spelers.’’ Hij geeft de club uit Deventer meer kans op de overwinning. ‘’Twente heeft veel geblesseerden en mist spelers met interland verplichtingen. GA Eagles beschikt over een fitte basisploeg. Als Kowet hun eigen spel kan brengen, geef ik ze een kans.’’

SCOUTING

Hulshoff is niet alleen oud-speler en trouw supporter, sinds de aanstelling van Paul Bosvelt bijna een jaar geleden, is hij actief binnen de scouting voor de hoofdmacht van de Deventer club. ‘’Toen Bosvelt de technische zaken overnam, heeft hij gelijk een scoutingsteam voor het eerste opgezet. Ik vond het een grote eer toen Paul me belde en vroeg of ik er interesse in had. Go Ahead heeft nu een scoutingsteam met een groot aantal oud-spelers. Onder andere Jan Lichtenberg, Jesse Schotman, Han PIels, Michel Boerenbach en Lars Lambooij zitten hierbij. We gaan wekelijks op pad om spelers in kaart te brengen, te onderzoeken welke contracten er aflopen en van wie juist niet. Dit doen we onder andere ook in Duitsland en België.’’

TWENTE VS GAE

Volg je FC Twente nog extra als oud-speler? Of draag je enkel Kowet een hart toe? Hulshoff reageert: ‘’Ik volg Twente nog zeker. Ik heb er vijf mooie jaren mogen voetballen in de Eredivisie. De club heeft fanatieke supporters. Het is GA Eagles in het groot.” Dennis is zondag zeker aanwezig in de Grolsch Veste. ‘’Het wordt een mooie kraker in een bomvol stadion met ruim 30.000 man, toen ik er voetbalde konden er nog maar 10.000 in.”

KRACHT

Stegeman stuurt zondagmiddag wederom zijn al maanden vaste basiself het veld in. ‘’Het teamverband, het scorend vermogen, het afjagen en het loopvermogen, betiteld Hulshoff als de sterke punten van deze ploeg. Als dit er niet uitkomt is dat ook gelijk de zwakte, maar gelukkig zit Stegeman hier messcherp bovenop’’.

Tot slot vroegen wij of Dennis GA Eagles bij de titelkandidaten rekent? ‘’Eén van de kandidaten op dit moment denk ik; Sparta, NEC, FC Twente zijn favorieten. Bovendien doet FC Den Bosch het verassend goed, net als Almere City. Daar hoort GA Eagles toch zeker bij vind ik! Echter is het seizoen nog heel lang, er kan nog veel gebeuren”.

 

© Gepost door @BjornVanEkeren

Reactie(s) (1)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit