Advertentie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Zoeken

Zoekcriteria

Zoeken:

Berichten met overeenkomende zoekcriteria

Er zijn geen berichten die overeenkomen met de zoekcriteria.
Laatste Berichten
Oud-Eagle Hettinga duikt op bij TOP Oss
DEVENTER ► Dennis Hettinga is op proef bij eerstedivisionist TOP Oss. De geboren Deventenaar speelde de afgelopen twee seizoenen 28 wedstrijden voor Go Ahead Eagles.     De 23-jarige verdediger kreeg deze zomer geen nieuw contract aangeboden van de Deventer clubleid..
Alleen medische keuring staat overstap van Verheydt naar Almere City nog in de weg
DEVENTER ► Thomas Verheydt speelt komend seizoen voor Almere City FC. De 27 jarige spits hoeft alleen nog gekeurd te worden. Verheydt komt over van Go Ahead Eagles, waar hij nog een contract had tot 2020. Het is echter niet bekend of Almere City FC een transfersom moet betalen voor de spits ..
Drie clubs tonen belangstelling voor Verheydt
TERWOLDE ► Thomas Verheydt ontbrak woensdagochend op het trainingsveld bij Go Ahead Eagles. De fystiek sterke spits staat in de belangstelling van drie clubs, waarvan naar verluidt twee buitenlandse.     De 27-jarige spits is samen met zijn zaakwaarnemer in gesprek met d..
Go Ahead Eagles geslaagd voor eerste echte testcase
TERWOLDE ► Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond de vierde overwinning van de voorbereiding geboekt in de eerste echte test tegen Excelsior. In Terwolde werd Excelsior voor ruim duizend toeschouwers met zeer aardig spel over de knie gelegd: 2-0! Het was de eerste serieuze oefenwedstrijd in de voor..

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit