Advertentie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Zoeken

Zoekcriteria

Zoeken:

Berichten met overeenkomende zoekcriteria

Er zijn geen berichten die overeenkomen met de zoekcriteria.
Laatste Berichten
GA Eagles klaar voor tweeluik: "Lang naar toegeleefd"
ADELAARSHORST ► John Stegeman en zijn mannen kunnen niet wachten tot de nacompetitie om promotie begint. Het elftal van de 42-jarige coach treedt zondag in de halve finale van de play-offs aan tegen FC Den Bosch. "Ja, we hebben lang toegeleefd naar deze wedstrijd", erkent Stegeman op ..
Lucassen en Berden op vizier Go Ahead Eagles
DEVENTER ► Twee spelers van Jong Vitesse staan in de belangstelling van Go Ahead Eagles. Boyd Lucassen (20), Martijn Berden (21) waren vorige week drie dagen op proef bij de eerstedivisionist uit Deventer. Lucassen is een talentvolle rechtervleugelverdediger. Rechtsbuiten Martijn Berden was..
Van der Venne ontbreekt op trainingsveld
ADELAARSHORST ► Richard van der Venne ontbrak, net als gisteren, dinsdagmiddag op de trainingsveld waar John Stegeman zijn manschappen klaarstoomt voor de nacompetitie. De aanvallers Bruno Andrade en Samuel Wakana trainde eerst apart van de groep maar sloten later aan bij het grote partijspel. ..
RODA JC STOOT JONG GA EAGLES VAN DE KROON
VETKAMPSTRAAT ► Jong Go Ahead Eagles stond na een succesvolle reeks trots aan kop in de voorjaarseditie van de reservecompetitie B, echter gooit Roda JC nu roet in het eten. Jong GA Eagles was vorige week na tien wedstrijden al uitgespeeld, de concurentie kwam maandag nog in ..

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit