Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 29-04-2017 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Hoe is het met oud-Eagle Dennis Demmers? ''Ik heb geen enkel rancuneus gevoel richting GAE''

DEVENTER ► Hij was werkzaam van 2012 tot 2016 bij onze geliefde club. Eerst als assistent-trainer en hoofd scouting later als hoofdcoach. Een interview met Dennis Demmers lees je hier. 

Je ontslag kwam vermoedelijk hard aan. Hoe kijk je hierop terug?
‘’Uiteraard is het niet leuk dat je ontslagen wordt. Aan de andere kant weet je ook dat die kans altijd aanwezig is als je werkt in het betaalde voetbal. Je bent 7 dagen in de week met de club bezig en probeert het maximale uit jezelf maar ook uit de spelers en staf te halen. Als het dan niet gaat zoals je zou willen en je het niet af kan maken dan is dat een teleurstelling. Uiteindelijk gaat het nooit om de trainer of spelers maar om de club''.

Op welke manier volg je de club op dit moment?
''Ik kijk veel verschillende wedstrijden in het betaalde voetbal maar als ik een wedstrijd van GAE zie dan is dat op Fox.''

Wat was je mooiste moment bij GA Eagles?
‘’Mijn mooiste moment was eigenlijk dat ik de mogelijkheid kreeg om bij de club waar ik zelf altijd op de tribune stond als assistent-trainer en hoofdscouting mocht gaan werken. In mijn functie als assistent: de promotie naar de eredivisie maar ook het moment dat we ons in de GelreDome veilig speelden. Als trainer: de overwinning in de kuip”.Wat is je persoonlijke ambitie voor de toekomst?
‘’Zo lang mogelijk werkzaam blijven in het betaalde voetbal. Functies kunnen meerdere zijn heb tenslotte op vele vlakken ervaring opgedaan’’.

Is de deur tussen jouw en GAE definitief dicht of is een terugkeer in de toekomst denkbaar?
‘’De deur is nooit dicht geweest. Ik heb geen enkel rancuneus gevoel richting GA Eagles. Ik heb het al vaker gezegd: ik ben ze dankbaar voor wat ze voor mij gedaan hebben. Dankzij de club heb ik de kans gekregen toe te treden tot het betaalde voetbal en daar een netwerk op te bouwen. Dit heeft veel deuren voor mij geopend. Ze hebben mij de kans gegeven mezelf te ontwikkelen. Als Go Ahead Eagles mij een aanbieding zou doen dan loop ik daar zeker niet voor weg. Het blijft een geweldige club en bijzonder om daar te mogen werken’’.

Zie je nog kansen op handhaving?
''Ik denk helaas dat het doek gevallen is. Ajax uit is bijzonder lastig. Maar goed dat is niets nieuws''.

Jij weet hoe moeilijk het is om te vechten tegen degradatie. Wat zou je tegen de spelers willen zeggen?
‘’Je kan er vanuit gaan dat de spelers heel goed beseffen wat er aan de hand is en onderstaande wel degelijk beseffen.
Spelers zullen elke wedstrijd alles moeten geven. Dat ben je verplicht te doen voor de trouwe supporters maar ook voor de club en voor jezelf als sportman. Ze hebben een baan waar heel veel anderen van dromen. Hoe onzeker de toekomst ook is. Het doek is niet gevallen totdat het verschil vier punten is met nog één wedstrijd te spelen. Met de volle 100% inzet heb je er in ieder geval alles uitgehaald’’.

© Door BjornVanEkeren

 

 

Reactie(s) (0)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit