Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 12-02-2019 door admin die 1390 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

GA Eagles wint in bijzonder duel van Jong FC Utrecht

UTRECHT ► Jong FC Utrecht-GA Eagles eindigde maandagavond in 2-4. In het benefietduel voor Leon de Kogel hadden de beloften uit de Domstad geen kans tegen de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie. Onze Deventer trots heeft door overwinning de tweede plaats van FC Den Bosch in het vizier gekregen. Kowet staat nu nog maar één punt achter op de Brabanders.

 


De wedstrijd tussen de beloften van FC Utrecht en het elftal van John Stegeman stond in het teken van Leon de Kogel, die voor en tijdens het duel werd geeerd door beide clubs en hun supporters. Toen de voormalig spits van beide clubs in de rust een cheque in ontvangst nam stond er een 2-0 voorsprong voor GA Eagles op het bord. Aanvoerder Jeroen Veldmate scoorde na een half uur vanaf de stip en Richard van der Venne verdubbelde twee minuten later de marge. Keelan Lebon bracht na de onderbreking namens de Domstedelingen de spanning terug in de wedstrijd (1-2), maar Veldmate en Van der Venne troffen ook in de tweede helft doel. De tweede Utrechtse treffer, een knap schot van Shayne Pattynama, was voor de statistieken. De driepunter brengt Kowet tot op één punt van nummer twee FC Den Bosch, dat vrijdag met 1-1 gelijkspeelde tegen Volendam. De achterstand van de Deventenaren op koploper FC Twente bedraagt nog zeven punten.

 

Alle acties van afgelopen weken en van vanavond hebben in totaal ruim 23.000,- euro opgeleverd voor Leon de Kogel. ''Ik bedank jullie vanuit de grond van mijn hart'', aldus de oud-Eagle.

 

 

 

 

 


 

Reactie(s) (5)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit