Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 09-05-2019 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

UITGELICHT l Zo werkt de gele kaarten regeling in de Play-Offs

VETKAMPSTRAAT ► Vrijdag starten de Play-Offs om promotie/degradatie met de eerste speelronde. Go Ahead Eagles zal op zondag 19 mei in de tweede ronde instromen en zal dan aantreden tegen FC Den Bosch. Wij hoorden een aantal vragen over de het gele kaarten systeem van de Play-Offs en we willen jullie het even kort uitleggen.

De gele kaarten van de reguliere competitie komen te vervallen. De spelers beginnen als het ware met een schone lei. De regeling rond de gele kaarten in de Play-Offs voor promotie/degradatie worden als volgt omschreven: “Voor de Play-Offs geldt dat de 2de, 4de en elke daarop volgende registratie een uitsluiting tot gevolg heeft voor het betreffende elftal in de Play-Offs. Daarnaast betekent het krijgen van twee gele kaarten in één wedstrijd ook automatisch een uitsluiting voor de volgende wedstrijd voor het desbetreffende elftal in de desbetreffende competitie. Tenslotte geldt dat als een speler een directe rode kaart krijgt, ongeacht in welk elftal en welke competitie de speler op dat moment speelt, de straf geldt voor alle nationale competities van zijn club.”

OVERZICHT

Thomas Verheydt incasseerde in de reguliere competitie met acht gele en één rode kaart de meeste prenten uit de Deventer selectie. Julian Lelieveld, Richard van der Venne (beide 7X geel) en Gino Bosz, Jeff Stans (beide 6 gele kaarten) volgen de robuuste spits op de voet.

 

© Foto & tekst @BjornVanEkeren

Reactie(s) (1)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit