Advertentie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Kalender

Huldiging GA Eagles onmogelijk op de Brink door kermis
VETKAMPSTRAAT ► Go Ahead Eagles is mogelijk 180 minuten spelen verwijdert van de Eredivisie. Als onze Deventer Trots RKC weet te verslaan in de aanstaande tweeluik, zal er een ongekende feestvreu..
CORTEO IN AANTOCHT VOOR EERSTE DUEL HALVE FINALE GA EAGLES
ADELAARSHORST ► De eerste speelronde van de play-offs voor promotie/degradatie is begonnen. Onze lokale trots stroom in de halve finale in tegen FC Den Bosch en speelt op zondag 19 mei ..
Eindelijk zijn de play-offs data bekend: GA Eagles speelt 1e duel op 19 mei
VETKAMPSTRAAT ► De KNVB heeft eindelijke de nieuwe speeldata voor de play-offs om promotie en degradatie definitief vastgelegd. Na overleg met alle betrokken partijen is vastgesteld dat de play-o..
Meet & Greet met GAE-spelers op Paaskermis
DEVENTER ► De paaskermis op de Platvoet staat weer op het punt van losbarsten. Woensdag 17 april staat er op deze voorjaarskermis een activiteit gepland waar menig Go Ahead Eagles-fan blij van wo..
OVERZICHT | Resterende programma's concurrentie GA Eagles
ADELAARSHORST ► De ontknoping van het seizoen nadert langzaamaan. Er staan in totaal nog negen competitierondes op het programma en Go Ahead Eagles staat na het rampseizoen van vorig ja..
FOX zendt Roda JC – GA Eagles rechtstreeks uit
VETKAMPSTRAAT ► Go Ahead Eagles neemt het volgende week zondag in Limburg op tegen Roda JC, een lastige uitwedstrijd tegen de nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie. Voor de 'thuisblijvers..
GA Eagles oefent in Turkije tegen Kayserispor
VETKAMPSTRAAT ► Go Ahead Eagles oefent tijdens een trainingskamp in Belek tegen de Turkse eredivisieclub Kayserispor en derde divisionist Konya Anadolu. Begin januari stapt de selectie van John Stegem..
Jeroen Veldmate voorop in de mayonaise tijdens pietenfeest
HOME OF FOOTBALL ► Drie vrolijke pieten, enthousiaste spelers en clubmascotte Kootje waren de hoofd ingrediënten van een geslaagd pietenfeest in de Adelaarshorst. De aanwezige jonge leden van de ..
AGENDATIP! l Adelaarshorst vol vrouwen tijdens Ladies Night
VETKAMPSTRAAT ► Voetbal is een mannenwereld. Om dit enigzins te doorbreken is de businesslounge van Go Ahead Eagles één keer per jaar het domijn van vrouwen tijdens Ladies Nigh..
Bekerduel Ajax-GA Eagles op woensdag 31 oktober
DEVENTER ► Voetbalbond KNVB heeft bekend gemaakt dat de wedstrijd in de tweede ronde van het bekertoernooi tussen Ajax en Go Ahead Eagles gespeeld wordt op woensdag 31 oktober. De Amster..

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit