Advertentie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Kalender

FOX zendt Roda JC – GA Eagles rechtstreeks uit
VETKAMPSTRAAT ► Go Ahead Eagles neemt het volgende week zondag in Limburg op tegen Roda JC, een lastige uitwedstrijd tegen de nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie. Voor de 'thuisblijvers..
GA Eagles oefent in Turkije tegen Kayserispor
VETKAMPSTRAAT ► Go Ahead Eagles oefent tijdens een trainingskamp in Belek tegen de Turkse eredivisieclub Kayserispor en derde divisionist Konya Anadolu. Begin januari stapt de selectie van John Stegem..
Jeroen Veldmate voorop in de mayonaise tijdens pietenfeest
HOME OF FOOTBALL ► Drie vrolijke pieten, enthousiaste spelers en clubmascotte Kootje waren de hoofd ingrediënten van een geslaagd pietenfeest in de Adelaarshorst. De aanwezige jonge leden van de ..
AGENDATIP! l Adelaarshorst vol vrouwen tijdens Ladies Night
VETKAMPSTRAAT ► Voetbal is een mannenwereld. Om dit enigzins te doorbreken is de businesslounge van Go Ahead Eagles één keer per jaar het domijn van vrouwen tijdens Ladies Nigh..
Bekerduel Ajax-GA Eagles op woensdag 31 oktober
DEVENTER ► Voetbalbond KNVB heeft bekend gemaakt dat de wedstrijd in de tweede ronde van het bekertoernooi tussen Ajax en Go Ahead Eagles gespeeld wordt op woensdag 31 oktober. De Amster..
Competitieduel tussen Telstar en GA Eagles verplaatst naar zondag
DEVENTER/ZEIST ► De wedstrijd tussen Telstar en Go Ahead Eagles is door voetbalbond KNVB verplaats van vrijdag 2 november naar zondag 4 november. Het treffen in Velsen-Zuid begint 14.30 uur. ..
KNVB-beker: Go Ahead Eagles loot Ajax
VETKAMPSTRAAT ► Tijdens de loting voor de tweede ronde van de KNVB-beker is Go Ahead Eagles gekoppeld aan Ajax. Op dinsdag 30, woensdag 31 oktober of donderdag 1 november wacht voo..
Sfeerteam GA Eagles laat Wilhelminabrug rood-geel kleuren
DEVENTER ► Aanstaande zaterdag kan iedereen weer genieten van de jaarlijkse sfeeractie op de Wilhelminabrug van sfeerteam ADHD. Omdat de stad Deventer dit jaar 1250 jaar bestaat heeft het sfeerte..
Loting beker: GA Eagles begint met thuisduel tegen Eindhoven
VETKAMPSTRAAT ► Tijdens de loting voor de eerste ronde van de KNVB-beker is Go Ahead Eagles gekoppeld aan eerste divisionist FC Eindhoven. Op dinsdag 25, woensdag 26 of donderdag 27 septembe..
Seizoenkaarthouders gratis naar generale repetitie tegen Sparta
ADELAARSHORST ► Go Ahead Eagles maakt een mooi gebaar naar de hondstrouwe supporters die voor aankomend seizoen een jaarkaart hebben besteld. De Deventer club zet de poorten van de “Ho..

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit