Advertentie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Kalender

GA Eagles loot Almere City in eerste ronde KNVB Beker
VETKAMPSTRAAT ► Go Ahead Eagles speelt in de eerste ronde van de KNVB Beker tegen Almere City FC. Dit kwam zaterdagavond uit de loting. Dit bekerduel wordt afgewerkt in Almere en vindt plaats ..
Zaterdag weet GA Eagles wie de eerste tegenstander is in het bekertoernooi
VETKAMPSTRAAT ► Aanstaande zaterdagavond zullen de lotingen van de tweede kwalificatieronde en de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker worden verricht. Go Ahead Eagles start het bekertoernooi auto..
JONG GA EAGLES START MAANDAG COMPETITIE MET UITDUEL
VETKAMPSTRAAT ► Jong Go Ahead Eagles begint maandagavond in Drenthe aan de competitie tegen het schaduwteam van Eredivisionist FC Emmen. Wisselspelers, die afgelopen vrijdag weinig of geen speelm..
GA Eagles - Excelsior later afgewerkt ivm live uitzending
ADELAARSHORST ► De competitiewedstrijd in speelronde 5, op zaterdag 7 september, tussen Go Ahead Eagles en Excelsior is verplaatst van 19.45 uur naar 20.45 uur. Door deze wijziging kan het duel l..
LUISTER TIP! l Jan Willem van Dop te gast bij RTV Oost
IN DE MEDIA ► Jan Willem van Dop is zaterdagochtend te gast bij het Radio Oost-programma Groot Onderhoud. De algemeen directeur van Go Ahead Eagles verhaalt over zijn rol bij de Deventer eerstedi..
Huldiging GA Eagles onmogelijk op de Brink door kermis
VETKAMPSTRAAT ► Go Ahead Eagles is mogelijk 180 minuten spelen verwijdert van de Eredivisie. Als onze Deventer Trots RKC weet te verslaan in de aanstaande tweeluik, zal er een ongekende feestvreu..
CORTEO IN AANTOCHT VOOR EERSTE DUEL HALVE FINALE GA EAGLES
ADELAARSHORST ► De eerste speelronde van de play-offs voor promotie/degradatie is begonnen. Onze lokale trots stroom in de halve finale in tegen FC Den Bosch en speelt op zondag 19 mei ..
Eindelijk zijn de play-offs data bekend: GA Eagles speelt 1e duel op 19 mei
VETKAMPSTRAAT ► De KNVB heeft eindelijke de nieuwe speeldata voor de play-offs om promotie en degradatie definitief vastgelegd. Na overleg met alle betrokken partijen is vastgesteld dat de play-o..
Meet & Greet met GAE-spelers op Paaskermis
DEVENTER ► De paaskermis op de Platvoet staat weer op het punt van losbarsten. Woensdag 17 april staat er op deze voorjaarskermis een activiteit gepland waar menig Go Ahead Eagles-fan blij van wo..
OVERZICHT | Resterende programma's concurrentie GA Eagles
ADELAARSHORST ► De ontknoping van het seizoen nadert langzaamaan. Er staan in totaal nog negen competitierondes op het programma en Go Ahead Eagles staat na het rampseizoen van vorig ja..

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit