Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 06-02-2019 door admin die 1390 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

De Kogel doet aftrap bij Jong FC Utrecht - GA Eagles

DEVENTER ► Leon de Kogel zal maandag de aftrap verrichten van het duel tussen Jong FC Utrecht en Go Ahead Eagles, de wedstrijd die in het teken van hemzelf staat. Dat heeft FC Utrecht bekendgemaakt. Het treffen tussen de hekkensluiter en de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie begint maandagavond om 20.00 uur in Stadion Galgenwaard.

ONGELUK

De oud-aanvaller van FC Utrecht én Go Ahead Eagles is momenteel bezig aan een revalidatie nadat hij in de zomer een zwaar auto-ongeluk kreeg op Malta. De oud-Eagle overleefde de klap en moest een punt zetten achter zijn professionele loopbaan. Hij is al blij als hij weer zonder krukken kan lopen.

RECETTEN

De gehele recette van de wedstrijd gaan naar De Kogel, die het financieel lastig heeft omdat hij veel van de medische kosten en reiskosten zelf heeft moeten betalen van spaargeld. Zijn laatste club uit Spanje betaalt geen salaris meer en ook de verzekeringsmaatschappij van de taxichauffeur reageert niet. Een fan van FC Utrecht heeft met een inzamelingsactie al bijna 17.000,- euro voor de oud-speler van onder andere FC Utrecht en Go Ahead Eagles opgehaald.

 

 

Reactie(s) (4)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit