Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 03-03-2019 door admin die 1349 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

De Kogel tegenover BBC: 'Ik was al afscheid aan het nemen'

IN DE MEDIA ► Oud-Eagle Leon de Kogel werkt nog steeds hard voor zijn gezondheid nadat hij afgelopen zomer betrokken was bij een levensbedreigend verkeersongeluk in Spanje. De oud-spits van onder meer Go Ahead Eagles en FC Utrecht hoopt ooit weer te kunnen lopen.

In juni moest hij nog vechten voor zijn leven, vertelt hij aan de BBC. Nadat de taxi waarin hij zat op een tegenligger botste, dacht de profvoetballer dat het gebeurd was. "Ik weet nog dat ik al afscheid aan het nemen was van iedereen: mijn kinderen, mijn geliefden... Ik dacht echt dat ik dood ging."

Toen de eerste hulp gearriveerd was, kreeg De Kogel het advies om niet naar beneden te kijken. "Ik deed het toch en toen zag ik mijn knie naast mijn been liggen. Toen verloor ik het bewustzijn. Het was net alsof ik in een tunnel terechtkwam." De Kogel werd echter gered door de doktoren en ging vervolgens een lange, zware revalidatieperiode tegemoet. "Het gaat beter. Mijn spierkracht begint langzaam terug te komen."

"Nu hoop ik dat ik ooit zonder krukken kan lopen. Ik wil er zijn voor mijn twee zoontjes en ik hoop dat ik ooit nog een balletje in de tuin kan trappen."

 

Reactie(s) (1)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit