Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 29-12-2018 door admin die 1349 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

De Kogel is blut geraakt door medische kosten: “Spaanse werkgever betaald ook niets”

IN DE MEDIA l Leon de Kogel (27) raakte dit jaar zwaargewond door een ernstig ongeluk in Malta en daardoor heeft de voormalig Go Ahead Eagles-aanvaller al tienduizenden euro's aan medische kosten moeten betalen. Zijn Spaanse club UE Cornella maakt echter al sinds juni geen salaris meer over.

 

 

Bovendien reageert Mapfre Middlesea, de verzekeringsmaatschappij van de Maltese taxichauffeur, niet op brieven en telefoontjes met betrekking tot de aansprakelijkheid. Leon moet daardoor alles uit eigen zak betalen en inmiddels is hij, na het opmaken van zijn laatste spaargeld, volledig blut geraakt. 

"Dat soort kopzorgen kun je er eigenlijk niet bij hebben", vertelt de oud-Eagle. "Je mag gerust weten dat ik er slapeloze nachten van heb. Ik ben buiten mijn schuld om betrokken geraakt bij een ongeval, kan nooit meer op niveau voetballen, misschien zelfs nooit meer normaal lopen. En intussen moet je teren op het geld van je ouders. Dat doet zoveel pijn", aldus De Kogel.

"Mensen denken vaak dat profvoetballers zwemmen in het geld, dat we allemaal als een stelletje miljonairs met elkaar in de kleedkamer zitten. Geloof me: aan de onderkant van de Eredivisie en in de Eerste Divisie is dat echt niet het geval", legt hij uit op de website van Voetbal International.

"Ik heb zuinig geleefd, geen gekke dingen gedaan. En dan nog: zonder mijn spaargeld kan ik het echt niet bolwerken", baalt De Kogel. "Zeker niet als er al zes maanden lang geen cent bij is gekomen. Ik hoop dat er snel een oplossing komt. Deze situatie vreet aan me. Het voelt zo oneerlijk allemaal."

 

 

Reactie(s) (7)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit