Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 31-05-2019 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Corboz en Abdat verruilen SG Wattenscheid 09 voor Go Ahead Eagles

ADELAARSHORST ► GA Eagles heeft twee transfers tegelijk wereldkundig gemaakt. Nicolas Abdat en Mael Corboz komen over van de Duitse Regionalliga-club SG Wattenscheid 09, maken de Deventenaren vrijdagmiddag bekend.

 

 

Corboz is een 24-jarige Amerikaanse middenvelder en de twee jaar jongere Abdat is een Duitse linksback met Algerijnse roots. Het tweetal heeft tot medio 2021 getekend, met een optie voor nóg een jaargang.

GA Eagles scout regelmatig op het vierde niveau van Duitsland, vertelt technisch manager Paul Bosvelt aan de clubkanalen. "Bij een wedstrijd van Wattenscheid vielen beide jongens op. Hierna zijn ook leden van de technische staf en ikzelf gaan kijken. Samen kwamen we tot het oordeel dat Nicolas en Mael ons kunnen versterken."

Corboz en Abdat kwamen tijdens de play-offwedstrijden tegen FC Den Bosch en RKC Waalwijk al sfeer proeven in de Adelaarshorst en waren direct verkocht. "Via Google kom je al snel op video's van het stadion en de fans. Die waren al vrij indrukwekkend. Maar om het dan zelf mee te maken tijdens die Play-Offs-wedstrijden, was echt fenomenaal", vertelt Nicola Abdat enthousiast.

 

 

 

Reactie(s) (34)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit