Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 16-07-2018 door admin die 1402 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

GA EAGLES BEVESTIGD KOMST VERHEYDT

ADELAARSHORST ► Onze Deventer Trots heeft zich versterkt met Thomas Verheydt. De 26-jarige spits komt over van Crawley Town uit de Engelse League Two. Dat meldt Go Ahead Eagles via de officiële kanalen. De aanvaller moet nog wel de medische keuring goed doorstaan, maar als dat lukt tekent hij in Deventer een contract voor twee jaar plus een optie voor een extra seizoen.

"De kleinste verdediger die ik ben tegengekomen afgelopen seizoen was 1 meter 98", vertelt de 1.92 meter lange aanwinst op het digitale huis van de Deventer club. "Eén voordeel: van al die gevechten en beukpartijen ben ik alleen maar sterker geworden."

Verheydt ging in 2015 van Scheveningen naar MVV. Na twee seizoenen maakte hij de overstap naar Crawley Town. Nu keert hij terug in Nederland. "Ik wil gewoon lekker veel spelen'', legt de fysiek sterke aanvalsleider uit. "Ik voel me aangetrokken tot Kowet. Het is een volksclub. De trainer wil aanvallend spelen met opkomende backs en hoge druk. Ik ben een spits die het spel naar zich toetrekt, zich in de zestien meldt en dan afmaakt. De plannen van de technische leiding passen perfect bij mijn spel."

 

Reactie(s) (14)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit