Advertentie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Matchday

Pijnvrije Verheydt blijft uit voorzorg aan de kant in topper
VETKAMPSTRAAT ► Thomas Verheydt is verlost van de pijn aan zijn hak, maar de spits wordt zondag als Go Ahead Eagles aantreedt tegen Sparta waarschijnlijk uit voorzorg aan de kant gehouden. John S..
Bakx terug, Papa Navrátil twijfelgeval, Verheydt zeker afwezig
ADELAARSHORST ► Thomas Verheydt mist vrijdagavond ook het duel in de Adelaarshorst tegen NEC. De sterke spits kampt nog altijd met een hielblessure, waaraan hij deze week in het ziekenhuis i..
KNVB stelt Bax aan als arbiter bij GAE - NEC
DEVENTER ► Christiaan Bax is vrijdagavond de scheidsrechter bij het duel tussen Go Ahead Eagles en NEC. Het treffen in de Adelaarshorst tussen de nummer drie en vijftien van de Keuken Kampioen Di..
GA Eagles wint in bijzonder duel van Jong FC Utrecht
UTRECHT ► Jong FC Utrecht-GA Eagles eindigde maandagavond in 2-4. In het benefietduel voor Leon de Kogel hadden de beloften uit de Domstad geen kans tegen de nummer drie van de Keuken Kampioen Di..
FOX zendt Jong FC Utrecht – GA Eagles rechtstreeks uit
VETKAMPSTRAAT ► Go Ahead Eagles neemt het aanstaande maandag in Utrecht op tegen het beloften team van de plaatselijke FC. Voor de 'thuisblijvers' is er goed nieuws, want de wedstrijd wor..
PUNT VOOR TIEN KNOKKENDE EAGLES
LEEUWARDEN ► In de Keuken Kampioen Divisie heeft Go Ahead Eagles in een aantrekkelijk duel met 1-1 gelijkgespeeld bij SC Cambuur. De nummer drie kwam met een man minder in de slotfase toch nog la..
DEFINITIEF: Cambuur – Go Ahead Eagles naar maandag 28 januari
LEEUWARDEN ► De competitiewedstrijd tussen SC Cambuur en Go Ahead Eagles wordt op maandag 28 januari ingehaald. De aftrap van het inhaalduel is om 20.00 uur.  Dat kwamen alle betrokken parti..
Hake kritisch op veld Cambuur Stadion: ''Ik vind het onverantwoord om op te spelen''
IN DE MEDIA l Cambuur-trainer René Hake is kritisch op het eigen veld in het Cambuur Stadion. Hoewel er een kunstgrasmat ligt, is de coach niet blij met de onder grond. Volgens Hake is het..
CAMBUUR - GAE l "Bosz en Van Moorsel spelen in plaats van Bliek en Verheydt"
DEVENTER ► Als Go Ahead Eagles vrijdagavond in Friesland aantreedt tegen Cambuur dan kiest John Stegeman voor Gino Bosz in het centrum van de verdediging. Dat gaat ten koste van Julius Bliek die Bosz ..
GA Eagles ontvangt Twente in stijf uitverkocht huis
VETKAMPSTRAAT ► De belangstelling voor de Overijsselse derby tussen Go Ahead Eagles en FC Twente is ongekend groot. Twee maanden voor aanvang is de confrontatie in de Keuken Kampioen Divisie gehe..

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit