Advertentie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Matchday

ARBITRAGE & (STRAFSCHOP)REGLEMENT GA EAGLES - RKC
VETKAMPSTRAAT ► Het is niet te hopen, maar zo werkt het: Indien de tweeluik tussen Go Ahead Eagles en RKC, ook na 2 keer 15 minuten verlenging, nog altijd doelpuntloos is, valt de beslissing door..
Verhulst voorspelt een spannende return: "Ik denk dat het nog steeds fifty-fifty is''
WAALWIJK ► Hobie Verhulst hield zaterdagavond zijn goal schoon in de finale van de play-offs tegen RKC Waalwijk. Go Ahead Eagles kwam echter ook niet tot scoren en dus had de doelman na afloop ee..
Lindhout en Higler fluiten tweeluik tussen Go Ahead Eagles en RKC
ADELAARSHORST ► Zaterdag 25 mei (18.30 uur) en dinsdag 28 mei (18.30 uur) speelt Go Ahead Eagles in de finale van de play-offs tegen RKC. Zaterdag spelen onze rood-gele helden eerst een uitduel, ..
Het plan Verheydt heeft perfect gewerkt
Thomas Verheydt moest het in de return tegen FC Den Bosch (0-1) stellen met een plek op de reservebank, maar fungeerde in het laatste halfuur als lastig bespeelbare stormram. Mede door de inbreng van ..
Veldmate kopt GA Eagles naar finale
Go Ahead Eagles mag blijven dromen van promotie. In slotfase kopte aanvoerder Jeroen Veldmate de Deventenaren ten koste van FC Den Bosch naar de finale van de nacompetitie. In een uitverkocht sta..
FC Den Bosch 'supporters' gooien stenen naar ME na uitschakeling door GA Eagles
S’HERTOGENBOSCH ► De harde kern van FC Den Bosch toont zich een slechte verliezer. Rondom stadion De Vliert ontstond na de uitschakeling, door Go Ahead Eagles, grote rellen. Klinkers w..
GA Eagles klaar voor tweeluik: "Lang naar toegeleefd"
ADELAARSHORST ► John Stegeman en zijn mannen kunnen niet wachten tot de nacompetitie om promotie begint. Het elftal van de 42-jarige coach treedt zondag in de halve finale van de play-offs aan te..
CORTEO IN AANTOCHT VOOR EERSTE DUEL HALVE FINALE GA EAGLES
ADELAARSHORST ► De eerste speelronde van de play-offs voor promotie/degradatie is begonnen. Onze lokale trots stroom in de halve finale in tegen FC Den Bosch en speelt op zondag 19 mei ..
Ook VAR bij play-offduel GA Eagles - FC Den Bosch
VETKAMPSTRAAT ► De VAR gaat zijn opwachting maken in de Adelaarshorst. De KNVB heeft besloten dat bij alle wedstrijden in de play-offs de VAR zal worden ingezet. Eerst was afgesproken dat de vide..
COLUMN: Play-offs is een kwestie van angstzweet en kansen ruiken
COLUMN ► Ondanks de 2-0 nederlaag had Go Ahead Eagles vrijdagavond het initiatief in Den Bosch. John Stegeman reageerde na afloop op de vraag hoe hij zijn ploeg in de flow wil laten komen voor de..

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit