Advertentie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Media overzicht

Verhulst: "We hebben nederlaag aan ons zelf te wijten''
EINDHOVEN ► "Slappe hap, het moet beter", sprak Verhulst tegenover RTV Oost nadat zijn ploeg met 2-1 onderuit ging bij FC Eindhoven. Volgens de sluitpost heeft het elftal de nederlaag a..
Zaterdag weet GA Eagles wie de eerste tegenstander is in het bekertoernooi
VETKAMPSTRAAT ► Aanstaande zaterdagavond zullen de lotingen van de tweede kwalificatieronde en de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker worden verricht. Go Ahead Eagles start het bekertoernooi auto..
LUISTER TIP! l Jan Willem van Dop te gast bij RTV Oost
IN DE MEDIA ► Jan Willem van Dop is zaterdagochtend te gast bij het Radio Oost-programma Groot Onderhoud. De algemeen directeur van Go Ahead Eagles verhaalt over zijn rol bij de Deventer eerstedi..
Go Ahead Eagles polst Andries Ulderink
IN DE MEDIA ► Go Ahead Eagles hoopt Andries Ulderink op korte termijn aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer. Dat meldt Voetbal International. Ulderink was eerder al coach van onze Deventer Trots..
Het plan Verheydt heeft perfect gewerkt
Thomas Verheydt moest het in de return tegen FC Den Bosch (0-1) stellen met een plek op de reservebank, maar fungeerde in het laatste halfuur als lastig bespeelbare stormram. Mede door de inbreng van ..
FOX maakt TV-gids bekend: FC Den Bosch - GA Eagles ook live
VETKAMPSTRAAT ► Go Ahead Eagles neemt het vrijdagavond in Brabant op tegen FC Den Bosch, de nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie. Ook de thuisblijvers kunnen Go Ahead Eagles deze speelronde ..
Dekker baalt: ”Ik wil het niet over het liedje hebben. We kijken uit naar de play-offs''
IN DE MEDIA ► Vince Gino Dekker bracht donderdag onder de artiestennaam VG het rapnummer Gucci Chanel uit. Een dag later stond hij in de basis in het verloren thuisduel tegen ..
Büttner: “Basisdebuut maken is fantastisch, daar heb ik zo hard voor gewerkt”
OSS ► Giovanni Büttner maakte zondagmiddag zijn competitiedebuut in de eerste divisie voor Go Ahead Eagles in het met 1-0 verloren duel bij TOP Oss. Hij speelde eerder wel mee als invaller t..
Veldmate over promotiekansen: "Als je piekt op het juiste moment kan het zomaar gebeuren"
DEVENTER ► Jeroen Veldmate is zeer verheugd met het behalen van het Play-offs ticket voor de halve finales van de nacompetitie voor de camera van RTV Oost. "Hier hebben we met z'n allen ..
FOX maakt TV-gids bekend: Jong Ajax - GA Eagles ook live
VETKAMPSTRAAT ► Go Ahead Eagles neemt het maandagavond in Amsterdam op tegen Jong Ajax, de nummer zeven van de Keuken Kampioen Divisie. Ook de thuisblijvers kunnen hun favoriete club deze speelro..

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit