Advertentie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Media overzicht

LUISTER TIP! l Jan Willem van Dop te gast bij RTV Oost
IN DE MEDIA ► Jan Willem van Dop is zaterdagochtend te gast bij het Radio Oost-programma Groot Onderhoud. De algemeen directeur van Go Ahead Eagles verhaalt over zijn rol bij de Deventer eerstedi..
Go Ahead Eagles polst Andries Ulderink
IN DE MEDIA ► Go Ahead Eagles hoopt Andries Ulderink op korte termijn aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer. Dat meldt Voetbal International. Ulderink was eerder al coach van onze Deventer Trots..
Het plan Verheydt heeft perfect gewerkt
Thomas Verheydt moest het in de return tegen FC Den Bosch (0-1) stellen met een plek op de reservebank, maar fungeerde in het laatste halfuur als lastig bespeelbare stormram. Mede door de inbreng van ..
FOX maakt TV-gids bekend: FC Den Bosch - GA Eagles ook live
VETKAMPSTRAAT ► Go Ahead Eagles neemt het vrijdagavond in Brabant op tegen FC Den Bosch, de nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie. Ook de thuisblijvers kunnen Go Ahead Eagles deze speelronde ..
Dekker baalt: ”Ik wil het niet over het liedje hebben. We kijken uit naar de play-offs''
IN DE MEDIA ► Vince Gino Dekker bracht donderdag onder de artiestennaam VG het rapnummer Gucci Chanel uit. Een dag later stond hij in de basis in het verloren thuisduel tegen ..
Büttner: “Basisdebuut maken is fantastisch, daar heb ik zo hard voor gewerkt”
OSS ► Giovanni Büttner maakte zondagmiddag zijn competitiedebuut in de eerste divisie voor Go Ahead Eagles in het met 1-0 verloren duel bij TOP Oss. Hij speelde eerder wel mee als invaller t..
Veldmate over promotiekansen: "Als je piekt op het juiste moment kan het zomaar gebeuren"
DEVENTER ► Jeroen Veldmate is zeer verheugd met het behalen van het Play-offs ticket voor de halve finales van de nacompetitie voor de camera van RTV Oost. "Hier hebben we met z'n allen ..
FOX maakt TV-gids bekend: Jong Ajax - GA Eagles ook live
VETKAMPSTRAAT ► Go Ahead Eagles neemt het maandagavond in Amsterdam op tegen Jong Ajax, de nummer zeven van de Keuken Kampioen Divisie. Ook de thuisblijvers kunnen hun favoriete club deze speelro..
Ajax volgt de verrichtingen van oud-Eagle Türüç
IN DE MEDIA ► Verschillende Turkse media melden dat Ajax de prestaties van Deniz Türüç bij Kayserispor nauwlettend volgt. De 26-jarige middenvelder van het nationale elftal van T..
Balende Verhulst: ''Dit reken ik mezelf aan''
ADELAARSHORST ► Hobie Verhulst baalt verschrikkelijk van zijn blunder waardoor FC Twente door het oog van de naald kon kruipen en zegevierde met 1-2. "Dit reken ik mezelf aan, dat moet ik ve..

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit