Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 20-07-2018 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Perspectief voor vernieuwd Go Ahead Eagles na eerste test

TERWOLDE ► Bij de eerste serieuze krachtmeting van deze voorbereiding kwam Go Ahead Eagles prima voor de dag tegen Eredivisionist Excelsior. Al eindigde het vierde oefenduel vrijdagavond zoals deze begonnen was in 0-0.

Het gehele elftal was gedreven en toonde inzet en passie. Nieuwelingen zoals bijvoorbeeld Bosz lieten een uitstekende indruk achter. Ketting en Overgoor vechten als wisselspelers voor hun laatste kans in Deventer. Stegeman stuurde zijn op dit moment sterkste elftal het veld op in Terwolde. Verheydt, die maandag werd binnengehaald, zat nog niet bij de wedstrijdselectie. Bij de tegenstander stonden oud-Eagle Sonny Stevens en Robin van der Meer in de basis. De Deventenaren kwamen aanvallend een aantal keer gevaarlijk door tegen de Rotterdammers, maar troffen geen doel.

Ook na rust liet Kowet het beste spel zien aan de ruim 1500 toeschouwers, maar de eerste divisionist kon het verschil niet uitdrukken in doelpunten.  

Stegeman wisselde in de 63e minuut tien keer om al zijn spelers speelminuten te geven. Doelman Hobie Verhulst is inmiddels verlost van het gips om zijn gebroken duim, maar bleef uit voorzorg aan de kant. Ook Groenbast (knie) Pouwels (knie), Van den Bos (beenbreuk) en Slijngard (enkel) verblijven momenteel in de lappenmand.

 

GO AHEAD EAGLES – EXCELSIOR 0-0

Basisopstelling: Spenkelink; Lelieveld, Bosz, Veldmate, Baas; Stans, Van der Venne, Bakx; Navratil, Werkhoven, Andrade

Opstelling na de 63e minuut: Spenkelink; Beukema, Ketting, Bliek, Hettinga; Dekker, Overgoor, Džepar; Langedijk, Bruinink, Büttner

 

Reactie(s) (14)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit