Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 02-08-2019 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Oud-Eagle Opdam traint na mislukt avontuur bij Paris Saint-Germain mee bij TOP

DEVENTER ► Aan het avontuur van oud-Eagle Levi Opdam bij de Franse topclub Paris Saint-Germain is abrupt een einde gekomen. De vleugelverdediger hoopt snel een nieuwe club te vinden. De transfervrije back traint nu mee met TOP Oss.

 

 

In januari signeerde de 23-jarige Opdam een contract voor een halfjaar bij de Franse grootmacht. In Parijs kreeg hij de kans om zich te bewijzen bij het beloften team. In mei besloot PSG echter plotsklaps te stoppen met dat elftal. "Het contract van Levi is beëindigd, want ze hebben Jong PSG opgeheven", vertelt zaakwaarnemer Bert van Dun

"Anders was de kans groot geweest dat we verlengd hadden. Dat halfjaar is namelijk naar behoren uitgevoerd. Het ging prima, dus het is echt puur pech voor hem. Hij heeft alles gespeeld. Één keer op de bank, geloof ik. Het is een raar verhaal, ja.’’

ZOEKTOCHT
Opdam is inmiddels teruggekeerd op Nederlandse bodem, in afwachting van een nieuw avontuur. "Levi zoekt op dit moment naar een club. Er is wat buitenlandse interesse. Hij traint nu mee met TOP Oss."

KOWET

Opdam doorliep de jeugdopleiding van AZ en debuteerde in 2016 in het Alkmaarse hoofdmacht. Levi werd in de winterstop van het seizoen 2017/18 verhuurd aan Go Ahead Eagles en keerde daarna terug in Alkmaar. In oktober 2018 werd z'n contract ontbonden. Levi Opdam speelde acht duels voor onze Deventer trots.

 

Reactie(s) (7)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit