Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 14-10-2018 door admin die 1390 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

PROGRAMMA'S & UITLEG l ''GA Eagles heeft serieuze kans op 1e periodetitel''

VETKAMPSTRAAT ► De spanning en sensatie neemt toe nu de eerste periode ten einde loopt en het kookpunt nadert. Go Ahead Eagles heeft een serieuze kans op deze prijs, al moet het wel hopen op een misstap van Sparta en zelf afrekenen met Almere City en Cambuur.  

 

GEVECHT

De strijd gaat tussen Sparta, GA Eagles en aankomend tegenstander Almere City. De Rotterdamse concurrent heeft drie punten meer dan Kowet en moet aantreden tegen Roda JC (uit) en een week later tegen Telstar (thuis). Go Ahead Eagles gaat aanstaande vrijdag op bezoek in Almere bij de huidige koploper van de eerste periode en speelt in de elfde en laatste speelronde van de periode op vrijdag 26 oktober in de Adelaarshorst tegen Cambuur. Almere City treft Go Ahead Eagles (thuis) en FC Twente (uit).

 

UITLEG

Pakt onze roodgele trots de nieuwe felbegeerde periodeprijs inclusief een ticket voor de Play-Offs? Het kan zeker! Mogelijk valt de beslissing op doelsaldo. Maar hoe werken de periodes eigenlijk? Hieronder een korte uitleg. Er zijn in een heel seizoen vier periodes. De periodes zijn als volgt verdeeld:

Periode 1: Speelronde 3 t/m 11
Periode 2: Speelronde 12 t/m 20
Periode 3: Speelronde 21 t/m 29
Periode 4: Speelronde 30 t/m 38

De eerste twee speelrondes zijn uitgesloten van de periodes vanwege de transferperiode die doorgaans nog open is.

REGELS

De periodekampioen is het team dat gedurende de negen wedstrijden van de desbetreffende periode het meest aantal punten heeft gehaald. Mocht het puntenaantal van meerdere teams gelijk zijn, wordt er gekeken naar het doelsaldo. Is het doelsaldo eveneens gelijk, is het aantal gescoorde doelpunten beslissend. En als dat ook geen beslissing brengt, dient er een beslissingswedstrijd te worden gespeeld op neutraal terrein.

 

 

INDIVIDUELE PRIJZEN

Iedere periode worden er ook individuele periodeprijzen uitgereikt aan de beste speler, de topscorer, beste keeper, het grootse talent en de beste trainer van de Keuken Kampioen Divisie. Richard van de Venne en John Stegeman lijken zeker kanshebbers!

 

© Door @BjornVanEkeren

Reactie(s) (1)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit