Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 26-04-2019 door admin die 1369 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

KNVB denkt spoedig nieuwe speeldata play-offs bekend te kunnen maken

DEVENTER ► Go Ahead Eagles heeft zich verzekerd van een ticket voor de halve finale van de play-offs, maar wanneer deze tweeluik wordt gespeeld staat nog niet vast. Door de verplaatsing van speelronde 33 is het slot van de Eredivisie van zondag 12 mei naar woensdag 15 mei verschoven. Hierdoor kunnen de op de competities aansluitende play-offs ook pas op een later moment aanvangen. De KNVB heeft laten weten dat de nieuwe speeldata mogelijk nog voor het weekend bekendgemaakt worden.

De voetbalbond is, sinds duidelijk werd dat speelronde 33 definitief op een nieuwe datum plaatsvindt, bij alle stakeholders de mogelijkheden en onmogelijkheden gaan inventariseren. Dit verschilde van de beschikbaarheid van de stadions van de clubs die mogelijk play-offs gaan spelen tot de benodigde goedkeuring van de lokale autoriteiten. Dit proces wordt naar verwachting spoedig afgerond. Duidelijk is in elk geval dat de play-offs zo snel mogelijk na de competities aanvangen en niet heel lang na de oorspronkelijke einddata worden afgerond.

Go Ahead Eagles kan vrijdagavond bij winst op RKC de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie definitief veiligstellen.

 

© Foto & tekst @BjornVanEkeren

 

Reactie(s) (9)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit