Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 18-06-2019 door admin die 1402 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Lieftink verdedigt vanaf komend seizoen de rood-gele kleuren van Kowet

ADELAARSHORST ► Go Ahead Eagles heeft de komst van Elmo Lieftink bevestigd. De middenvelder tekende voor één jaar met een optie voor nog één jaar in zijn geboorte stad.

Elmo Lieftink, die in zijn jeugdjaren bij de Deventer amateurclub DAVO speelde, reageerde enthousiast tijdens zijn presentatie: “Het voelt wel als een soort van thuiskomen.”

Toen Go Ahead Eagles zich meldde bij Lieftink, hoefde de oud-Willem ll’er niet heel lang na te denken "Twee seizoenen geleden draaide ik een goed jaar in Tilburg, was ik basisspeler. Helaas moet ik stellen dat afgelopen seizoen uitdraaide op een teleurstelling. Ik kwam niet veel aan spelen toe en wilde graag een andere stap zetten om speelminuten te maken. Dat Go Ahead Eagles zich dan meldde, de club van mijn geboortestad, was extra tof."

POSITIE

"Ik kom het best uit de voeten als verdedigende middenvelder. Voetbal graag van achteruit. Ik ben een echte kilometervreter in het veld. Maak altijd veel meters. Daarnaast kan ik centraal achterin ook opgesteld worden. Ik sta mijn mannetje wel", zegt hij over zijn spel.

EREDIVISIE-ERVARING

Paul Bosvelt is blij met de komst van Lieftink: "Elmo is een speler die op Eredivisie-niveau heeft laten zien zich goed te kunnen handhaven. Wij zien in Elmo dan ook een van de sterkhouders voor onze selectie van aankomend seizoen."

 

 

 

Reactie(s) (14)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit