Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 24-02-2019 door admin die 1349 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Stegeman neemt verantwoordelijkheid en steekt hand in eigen boezem

ROTTERDAM ► Trainer John Stegeman is diep teleurgesteld in de wijze waarop Go Ahead Eagles dik onderuit ging tegen Sparta. In Rotterdam diende zijn ploeg als kanonnenvoer en werd het maar liefst 6-1.

Tegenover RTV Oost reageerde de verslagen oefenmeester: "Blijkbaar heb ik de spelers niet dusdanig kunnen inspireren en motiveren om vandaag alles te geven. Soms heb je in de voetballerij last van ongrijpbare zaken. Ik had het gevoel dat we er van tevoren alles aan hadden gedaan. De wedstrijd heeft het tegendeel bewezen en dat neem ik mezelf kwalijk".

 

 

TELEURSTELLING

Stegeman heeft geen goed woord over voor de kansloze verliesbeurt. "Ik heb net met de jongens gesproken. Ze moeten zich goed realiseren voor welke club ze voetballen en wat ik daarin van ze verlang. Er kwam geen reactie, maar dat is logisch. Iedereen is heel erg teleurgesteld. Het gaat nu niet zoals voor de winterstop, we moeten hard werken om dat om te draaien. En dat gaan we doen", vervolgt hij.

SPREEKVERBOD

Stegeman was de enige afgevaardigde die de pers te woord stond na de wedstrijd. Waarom? "Ik neem de verantwoordelijkheid voor deze wanprestatie. Klaar", besloot de coach kort maar krachtig. 

Door de nederlaag zwakt Go Ahead Eagles van de derde naar de vierde plaats op de ranglijst.

 

Reactie(s) (9)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit