Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 31-07-2019 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Politie doet aanhoudingen voetbalrellen RKC - GA Eagles

DEVENTER ► De politie heeft afgelopen week zeven aanhoudingen verricht in verband met betrokkenheid bij de voetbalrellen na afloop van de play-off wedstrijd in Waalwijk tussen RKC en Go Ahead Eagles. Het onderzoek naar de rellen is nog altijd in volle gang. De politie maakt jacht op de betrokken relschoppers. De Eagles-supporters, in het uitverkochte uitvak, lijken allemaal niet schuldig te zijn bij de onregelmatigheden. De supporters en bussen uit Deventer werden onderworpen aan een regen van stenen van gewelddadige RKC-ers.

 

AANHOUDINGEN

Na de wedstrijd, die eindigde in 0-0, braken er eerst in het stadion en daarna erbuiten ongeregeldheden uit waarbij de Mobiele Eenheid meerdere malen in actie moest komen. Eerder lieten de gemeente Waalwijk, RKC Waalwijk en de politie in een gezamenlijke verklaring al weten dat aan de hand van camerabeelden zou worden bekeken wie hierbij betrokken waren. Dat is gebeurd en aan de hand hiervan zijn inmiddels zeven personen aangehouden. Zij worden verdacht van openbare geweldpleging c.q. geweld tegen personen en goederen en zitten momenteel vast voor verhoor en verder onderzoek.

 

 

ONACCEPTABEL

De politie is nog altijd bezig met het onderzoek naar deze ongeregeldheden. De politie en het Openbaar Ministerie willen daarmee laten zien dat geweld tegen de politie en verstoringen na een voetbalwedstrijd niet worden getolereerd. Zij beschikt over duidelijke beelden van de relschoppers. Deze beelden worden mogelijk openbaar gemaakt om de overige verdachten ook te identificeren.

 

© Foto's & tekst door @BjornVanEkeren

 

 

Reactie(s) (7)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit