Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 14-06-2019 door admin die 1402 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Vormgeving stadionmuur zichtbaar, supporters gaan klus klaren

ADELAARSHORST ► De eerste contouren van de herrijzenis van de omgewaaide stadionmuur zijn zichtbaar aan de Vetkampstraat. Supporters gaan vanaf zaterdag de muur na meer dan een jaar herbouwen.

 

Professionele metselaars hebben de klus vakkundig voorbereid en de supporters zullen het echte karwei gaan klaren. De historische stadionmuur was ruim 85 jaar de scheiding tussen het stadion en de Vetkampstraat, maar bezweek vorig jaar tijdens een hevige storm.

Door een samenwerking tussen de Deventer club, bouwbedrijf Van Wijnen en de supportersvereniging kan de historische muur nu worden herbouwd. De oude stenen van de omgevallen muur zijn niet meer geschikt voor hergebruik, dus wordt het een nieuwe muur met een oude uitstraling. De herbouw zal ongeveer drie zaterdagen in beslag nemen. Supporters gaan morgen stenen sjouwen, cement maken en metselen.

 

 

FOTO'S: Werknemers van Van Wijnen hebben de klus voorbereid en een eerste aanzet gegeven als ‘voorbeeld’. Aan de bovenkant van de muur komt nog een gemetselde uitsparing als afwerking.

© Foto's & tekst door @BjornVanEkeren

 

Reactie(s) (4)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit