Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 29-05-2019 door admin die 1402 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

PEC Zwolle bevestigd komst John Stegeman: "Veel indruk gemaakt bij GA Eagles"

John Stegeman vertrekt uit Deventer. Hij heeft voor twee jaar getekend bij rivaal PEC Zwolle, meldt PEC woensdagmiddag via de officiële kanalen. 

"John heeft de afgelopen jaren zijn sporen verdiend in het betaald voetbal. Door zijn inspirerende wijze van leiding geven, in combinatie met een aanvallende maar realistische speelstijl waar wij bij PEC Zwolle liefhebber van zijn, heeft hij veel indruk op ons gemaakt", legt technisch directeur Gerard Nijkamp uit op de website van PEC.

"Zijn aanstelling past bij de filosofie van onze club en John is wat ons betreft een hoofdtrainer die past in het rijtje Art Langeler, Ron Jans, John van ’t Schip en Jaap Stam."

Stegeman, die een jaar geleden van Heracles Almelo naar Go Ahead verkaste, is blij met zijn nieuwe stap. "Na een mooi seizoen bij Go Ahead Eagles, waarin het op een haar na niet lukte om te promoveren, komt er voor mij persoonlijk nu een mooie kans om bij een stabiele eredivisieclub aan de slag te gaan. Als hoofdtrainer wil ik met mijn team en selectie er alles aan doen om de club de komende jaren verder te laten groeien."

Dinsdagavond liep Go Ahead Eagles op een haar na promotie mis. RKC Waalwijk won met 5-4 in De Adelaarshorst; in de 94e minuut stond Go Ahead nog met 4-3 voor. 

 

 

 

Reactie(s) (3)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit