Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 13-01-2019 door admin die 1369 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Stegeman over de instelling van zijn spelers; "We misten agressiviteit"

KERKRADE ► John Stegeman was na afloop van de 3-1 nederlaag tegen Roda JC behoorlijk pissig. Niet alleen om het resultaat, maar vooral de manier waarop.

Niet alles was slecht, maar zijn ploeg had veel meer moeten halen uit de kansen, vindt de coach: "Met name na de 1-1 denk ik dat we heel veel controle hadden. Vind wel dat we daarin te weinig creëren, hoewel we nog wel een paar grote kansen hebben gehad. Maar ik vind dat we gewoon veel te weinig hebben gedaan en dan krijg je weer de deksel op je neus, door gewoon heel slecht te staan. Een counter van hen waarin we echt alles zelf verkeerd doen en dat is denk ik best wel schrijnend, omdat we wisten dat ze daarin goed zijn. Slecht van onze kant dat we er zo in stinken", sprak de coach na afloop tegenover RTV Oost.

 

 

Stegeman vervolgt; "Als je een wedstrijd wil spelen moet dat op het scherpst van de snede en moet je er ook klaar voor zijn. En ik vond dat we die agressiviteit misten. Ballen die ertussen vielen pakten zij op, duels wonnen zij. Als je op die manier alleen maar aan het reageren bent, dan is het gewoon heel erg lastig."

 

Verliezen is beroerd, maar zakken op de ranglijst is nog lelijker. We staan nu vierde in de Keuken Kampioen Divisie. Aanstaande vrijdag begint de derde periode en zal Go Ahead Eagles in de Adelaarshorst zich willen revanchren tegen Alemere City FC.

 

 

 

Reactie(s) (7)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit