Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 23-10-2018 door admin die 1390 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

VERSLAG l Veel belangstelling en enthousiaste bij boeiende informatieavond GA Eagles

VETKAMPSTRAAT ► Onder de naam Home of Eus Live! was er maandag veel belangstelling tijdens de inloopavond voor supporters. Özcan Akyol interviewde Paul Bosvelt, John Stegeman, Hans de Vroome, Jeroen Veldmate en Jan Willem van Dop.

Jannie mocht traditiegetrouw de eerste vraag stellen vanuit de zaal. De hondstrouwe fan maakte een groot compliment naar de club. "De bezem is er goed doorheen gegaan", sprak ze met het voorwerp in haar hand. Daar is eigenlijk iedereen het roerend mee eens. De sfeer en prestaties zijn 180 graden gedraaid de afgelopen maanden.

 

 

Aanvoerder Jeroen Veldmate vertelde dat er vanaf de eerste dag van de voorbereiding veel duidelijkheid is voor de spelers. ‘’De technische staf laat altijd precies weten wat ze van ons verwachten’’.

Een vol supportershome luisterde aandachtig naar het verhaal van o.a. Stegeman en Bosvelt. "Een kampioenschap is nog niet realistisch, we zijn er nog lang niet, we moeten nog groeien. Wij lopen nog geen polonaise. Het doel is play-offs halen. Wij zijn bezig met beter worden, specialisten ontbreken".

Stegeman: ‘’Dit elftal is nog niet kampioenswaardig, maar als we na 20 – 25 wedstrijden nog steeds bovenaan staan loop ik er natuurlijk ook niet voor weg’’.

 

 

VRAGENVUUR

Bosvelt reageert op een vraag over de winterse transferperiode: ‘’We hebben nu 26 spelers. We moeten ook talenten de tijd geven. Mijn intensie is om lekker door te gaan met deze groep en zeker geen spelers te laten lopen in de winterstop’’.

Op een vraag over blessureleed antwoorde John Stegeman: "Thomas Verheydt heeft maandag volop getraind en kan vermoedelijk vrijdag weer spelen. Sam Beukema is op de weg terug. Groenbast revalideert extern".

 

SCOUTING

Vele vragen over technisch beleid tot de lege stoelen op de hoofdtribune kwamen voorbij. Bosvelt vertelde naar aanleiding van een vraag over de scouting van de club: ‘’We hebben grote stappen voorwaarts gezet. We zijn van twee externe scouts overgestapt naar een team van meerdere oud-spelers die veel werk verzetten”.

Mooie vraag van een fan was: "Waar kies je voor? Wat vind je belangrijk? De kansloze bekerwedstrijd tegen Ajax of het competitie duel tegen Telstar?" Stegeman reageerde met een kort antwoord: "Waarom zijn wij kansloos tegen Ajax?"

 

 

GELDZAKEN

In de ‘2e helft' van Home of Eus Live! was er volop gelegenheid om vragen te stellen over de financiën en organisatie aan algemeen directeur Jan Willem van Dop en groot aandeelhouder Hans de Vroome. Van Dop over zijn taak: "Ik probeer structuur aan te brengen in de organisatie die niet over voetbal gaat. Meer inkomsten genereren is mijn uitdaging". GA Eagles leed in de afgelopen twee jaar negen ton verlies vertelde De Vroome. ‘’Het investeringsfonds is tot op heden nog niet gestart. Het geld van de transfer van Hendriks en de centen van Promes staan nu wel op onze rekening en we kunnen een investeringsfonds beginnen als we dat willen’’, vervolgde Hans.

 

UITBREIDING ADELAARSHORST

Van de uitbreiding van het stadion is voorlopig geen sprake. Voordat we deze investering doen van zes miljoen stelt de Vroome eerst de eis dat er twee jaar eredivisie wordt gespeeld en dat de organisatie van de club doorgroeit. ‘’We hebben die extra stoelen nu ook niet nodig’’.

 

POSITIEF VERRAST

Hans De Vroome is blij met de sfeer en de positiviteit nu. ‘’Ons doel is Play-offs halen, het ziet er naar uit dat deze ploeg dit minimaal kan. Ik hoop op een prachtig seizoen’’. Van Dop: ‘’Ik hoop dat we blijven verrassen’’.

John Stegeman gebruikt zijn laatste woorden om de supporters te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun. ‘’Bij zowel thuis- als uitwedstrijden is jullie steun geweldig. Dit voelt echt als een twaalfde man!’’

 

© Door het oog van @BjornVanEkeren

 

Reactie(s) (1)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit