Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 08-09-2016 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Privé: Suzanne is schrik van alle voetbalvrouwen!

IN DE MEDIA l Het Nederlands voetbal hoort nog wel degelijk bij de Europese top als het gaat om de vrouwelijke clubarts! SUZANNE HUURMAN werkt voor Go Ahead Eagels uit Deventer. De 'nieuwe EVA CARNEIRO', de beeldschone clubarts van het Londense Chelsea, is dus de Nederlandse, en het is de hopen dat haar voetbalavontuur minder schandalig verloopt...

Er is bij voetbalclub Go Ahead Eagels lang niet altijd evenveel reden tot juichen om de resultaten, maar de supporters hebben een goede reden om geen wedstrijd van hun club over te slaan: SUZANNE HUURMAN. Het is al het tweede seizoen van de beeldschone clubarts in Deventer, maar bij het duel van haar club tegen het Rotterdamse Sparta maakte ze een onuitwisbare indruk op alle volgers van de Eredivisie. Roerde het publiek nauwlijks omdat wat de heren voetballers op het veld klaarspeelden, toen een van de spelers van GA Eagels kermend ter aarde stortte, ging een golf van opwinding door het stadion. Want dit was het sein voor clubarts Suzanne om onder luid gejoel het veld in te sprinten en zich over de speler te ontfermen. Dergelijke taferelen zorgen in het voetbalwereldje voor grote opwinding en inmiddels is Suzanne geregeld onderwerp van het gesprek in programma's als Voetbal Inside.

Suzanne gaat in Deventer al een jaar over de tong, maar sinds de voormalig studente geneeskunde ineens op de officiële elftalfoto verscheen, breidde haar faam zich uit. De zoektocht naar de indentiteit van de mysterieuze dame leidde voor hoopvolle heren tot een teleurstellende conclusie. Want haar over het algemeen sterk wordt afgeraden om liefdesrelaties op de werkvloer te beginnen, ligt dat bij Go Ahead klaarblijkelijk anders. De mooiste clubarts heeft een relatie met SJOERD WOUDENBERG (30), die als keeperstrainer elke wedstrijd op de reservebank plaatsneemt naast Suzanne. Net als thuis, want de twee wonen al een tijd samen! Over Suzanne is het laatste woord nog niet gesproken. Laten we hopen dat het haar beter vergaat dan haar illustere voorgangster EVA CARNEIRO (42), de sexy clubarts van Chelsea. Toenmalig coach JOSE MOURINHO schold haar tijdens een conflict uit voor ''Hoerendochter'' en liet haar niet meer terugkeren bij de club. Het verre van fraaie incident werd een nationale rel in Engeland, die alleen maar groter werd toen Eva het er niet bij liet zitten. Geen domme zet, want uit angst voor nog meer negatieve publiciteit zou Chelsea drie miljoen euro hebben geboden om Eva het zwijgen op te leggen. Die accepteerde het aanbod met een brede glimlach en zei de voetbalwereld vaarwel.

Bron: Artikel uit weekblad Privé

Reactie(s) (2)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit