Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 24-05-2019 door admin die 1402 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Terugkeer van drie oud-spelers in de maak bij GA Eagles

De terugkeer van drie oud-spelers naar Deventer lijkt aanstaande. Ook zou Paul Bosvelt een speler van Borussia Dortmund op het oog hebben. Bart Vriends (Sparta), Elmo Lieftink (Willem II) en Doke Schmidt (sc Heerenveen) zijn in beeld bij Go Ahead Eagles.

Bart Vriends staat op het verlanglijstje van de technische staf van onze Deventer Trots. Een overstap lijkt in de maak. De oud-aanvoerder van Go Ahead Eagles strijdt nu nog met Sparta om promotie naar de Eredivisie.

Elmo Lieftink is een geboren en getogen Deventenaar. Hij speelde in de jeugd voor Davo en was actief voor onder andere Jong Vitesse. Door zijn aflopende contract komt de middenvelder de laatste maanden niet meer in het stuk voor bij Willem II. De 25-jarige voetballer gaat na de finale van de play-offs tekenen bij Go Ahead Eagles. Zijn hele familie woont nog altijd in de Koekstad.

Doke Schmidt beschikt over een aflopend contract bij SC Heerenveen en mag vertrekken. De verdediger speelde in het seizoen 2013/2014 al eens aan de Vetkampstraat.

Volgens RTV Oost heeft Go Ahead Eagles ook een aanvaller uit de beloften van Borussia Dortmund op het vizier. Wie dat is, wordt niet vermeld.

 

Reactie(s) (5)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit