Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 11-05-2017 door admin die 1403 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

B-Side trommelaar geeft stokken door na jarenlange trouwe dienst

ADELAARSHORST ► Jarenlang was hij de trommelaar op de B-Side maar aan al het moois komt een einde vertelt sfeermaker Melvin Klomp. ‘’Het wordt tijd dat de stokken worden doorgegeven aan iemand anders’’, aldus de 27-jarige diehard-supporter die soms tot bloedens toe de stokken in handen had.

Voordat het Sfeerteam werd opgericht in 2004 was hij al aan het trommelen. ‘’Ik vermoed dat ik begon in 2001. Toen was het oude houten supportershome er nog. Daar konden we vroeger altijd de trommel ophalen en moesten hem na de wedstrijd weer terugbrengen. Ik vond het mooi om te doen en iedereen zong luidkeels mee. Dat gaf mij een boost’’.

Zeker 15 jaar wist Melvin de B-Side op te zwepen met zijn donderse dreunen en doorbrak hij stiltes in het stadion bij tegenslagen. Bij negatieve spreekkoren ramde hij er steevast een opzwepende positieve klank doorheen.  Een nog nader te bepalen opvolger krijgt een zware kluif om zijn taak over te nemen.

‘’Ik weet dat Stefan Preusterink en Michel Groenink voor mijn tijd ook wel eens trommelde in de B-Side. Pascal Smits die bovenin de B-Side staat doet het overigens ook al een tijdje. Ik blijf uiteraard betrokken bij het Sfeerteam en 200% supporter. Waarom ik stop? De jeugd heeft de toekomst hè, vertelt hij met een lach. ‘’Nee, ik denk wel dat ik het ga missen maar ik vind het wel genoeg geweest. Elke twee weken je handen kapot slaan ben je ook wel een keer klaar mee. Ik had het er graag voor over iedere keer weer. Maar nu wil ik "rustig" het potje beleven’’.

Zondag na afloop van GA Eagles – Sparta geeft hij de stokken door, maar de club loslaten doet hij nooit. Wat een held!

© Door @BjornVanEkeren

 

Reactie(s) (0)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit