Advertentie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Uitgelicht

Vooruitblik met oud-Eagle Koen Brack op Cambuur - GA Eagles
DEVENTER/SARO ► In aanloop naar de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Cambuur interviewde wij oud-Eagle Koen Brack die uitkwam voor beide volksclubs. De 37-jarige Deventenaar speelt momenteel in..
Bliek vol vertrouwen: "We moeten aan elkaar wennen maar we hebben goede selectie"
VETKAMPSTRAAT ► Julius Bliek heeft een basisplaats veroverd in de voorbereiding. Hij krijgt vertrouwen en begint tegen MVV als basisspeler aan zijn tweede seizoen bij Go Ahead Eagles. Een intervi..
Politie doet aanhoudingen voetbalrellen RKC - GA Eagles
DEVENTER ► De politie heeft afgelopen week zeven aanhoudingen verricht in verband met betrokkenheid bij de voetbalrellen na afloop van de play-off wedstrijd in Waalwijk tussen RKC en Go Ahead Eag..
Vormgeving stadionmuur zichtbaar, supporters gaan klus klaren
ADELAARSHORST ► De eerste contouren van de herrijzenis van de omgewaaide stadionmuur zijn zichtbaar aan de Vetkampstraat. Supporters gaan vanaf zaterdag de muur na meer dan een jaar herbouwen. ..
Burgemeester Ron König: "Deventer heeft echt een groot rood-geel hart’’
DEVENTER ► Ron König (54) is de nieuwe burgemeester van Deventer. In aanloop naar de grote finale van de play-offs zocht de redactie van GA Eagles Watcher de in Arnhem geboren burgervader op..
ARBITRAGE & (STRAFSCHOP)REGLEMENT GA EAGLES - RKC
VETKAMPSTRAAT ► Het is niet te hopen, maar zo werkt het: Indien de tweeluik tussen Go Ahead Eagles en RKC, ook na 2 keer 15 minuten verlenging, nog altijd doelpuntloos is, valt de beslissing door..
UITGELICHT l Zo werkt de gele kaarten regeling in de Play-Offs
VETKAMPSTRAAT ► Vrijdag starten de Play-Offs om promotie/degradatie met de eerste speelronde. Go Ahead Eagles zal op zondag 19 mei in de tweede ronde instromen en zal dan aantreden tegen FC Den Bosch...
GA EAGLES MOET ZEILEN BIJZETTEN OM SPARTA TE ONTLOPEN
DEVENTER ► De speeldata voor de play-offs zijn nog steeds onduidelijk, nog niet alle stakeholders zijn akkoord volgens de KNVB. De voetbalbond verwacht deze begin volgende week bekend te kunnen m..
KNVB denkt spoedig nieuwe speeldata play-offs bekend te kunnen maken
DEVENTER ► Go Ahead Eagles heeft zich verzekerd van een ticket voor de halve finale van de play-offs, maar wanneer deze tweeluik wordt gespeeld staat nog niet vast. Door de verplaatsing van speel..
(Stiekem) Vooruitkijken naar het play-off schema van GA Eagles
VETKAMPSTRAAT ► Go Ahead Eagles is prima op koers voor een aangenaam seizoenstoetje. Derde eindigen in de Keuken Kampioen Divisie betekend op dit moment dat je Sparta ontloopt en FC Den Bosc..

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit